Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WYGRANKO FC Lokomotiv Raduń Wałcz
wygranko7 Tactiek nowe1
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 43.4
incredible Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Nenem de bal. Nenem geeft de bal voor. Ðức Duy kopt de bal weg. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gaudyn verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudyn geeft de bal voor. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... Rajtar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 1:0

10e minuut.
Nenem speelt de bal door. Valencia rent richting de bal. Valencia speelt de bal door. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ... Rajtar bokst de bal weg.

15e minuut.
Cisowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisowski passt de bal zonder na te denken. Torrealba met een sublieme pass. Štrok is nu in balbezit. Štrok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Beltrand geeft een hoge lob. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Williams met een sublieme pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Inworp. Gaudyn met een snelle inworp. Ðức Duy is nu in balbezit. Ðức Duy geeft de bal voor. Valencia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Gaudyn met een sublieme pass. Mairou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairou passt de bal met de wreef. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Rajtar bokst de bal weg.

25e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Mairou is nu in balbezit. Mairou schiet op doel. Rajtar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ayman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaliszan komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Rajtar probeert naar een medespeler te passen. Nenem kopt de bal weg. Hoffman rent richting de bal. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia draait met de bal, schiet en ... Rajtar bokst de bal weg.

36e minuut.
Beltrand speelt de bal door. Sibiescu geeft een hoge lob. Mairou kopt de bal weg. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 2:0

37e minuut.
Budalica speelt de bal door. Mairou is nu in balbezit. Mairou passt de bal in één keer door. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sibiescu rent richting de bal. Sibiescu geeft een lange en hoge pass. Valencia rent richting de bal. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap. Rajtar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mutryn komt het veld opgelopen. Jabillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roczniak komt het veld opgelopen. Bilancio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WYGRANKO 41%, FC Lokomotiv Raduń Wałcz 59%.
FC WYGRANKO - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 2:0

47e minuut.
Valencia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Williams de bal. Williams schiet op doel. Roczniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajtar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 3:0

52e minuut.
Mutryn geeft de bal voor. Valencia is nu in balbezit. Budalica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Budalica krijgt een gele kaart. Valencia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valencia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 4:0

56e minuut.
Gaudyn met een snelle inworp. Mutryn geeft een hoge lob. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams onderschept slim de pass. Williams haalt uit met een fantastische trap. Rajtar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 5:0

58e minuut.
Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia rent richting de bal. Bilancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilancio haalt uit met een fantastische trap. Rajtar bokst de bal weg.

60e minuut.
Sibiescu passt de bal in één keer door. Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal zonder na te denken. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Williams de bal onder controle te krijgen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffman verovert de bal door een tackle van achteren. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 6:0

73e minuut.
Millia met een sublieme pass. Bilancio rent richting de bal. Bilancio geeft een hoge lob. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ... Rajtar bokst de bal weg.

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mutryn zal de hoekschop nemen. Roczniak kopt de bal weg. Millia speelt de bal door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel. Rajtar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 7:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mutryn met een snelle inworp. Gaudyn is nu in balbezit. Gaudyn geeft een hoge lob. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 8:0

79e minuut.
Kaliszan geeft de bal voor. Mutryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokiniemi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jokiniemi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bilancio de bal onder controle te krijgen. Budalica is nu in balbezit. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Torrealba met een snelle inworp. Jokiniemi rent richting de bal. Jokiniemi passt de bal zonder na te denken. Štrok rent richting de bal. Štrok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bilancio passt de bal met de wreef. Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal met de wreef. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. Rajtar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WYGRANKO 41%, FC Lokomotiv Raduń Wałcz 59%.
FC WYGRANKO - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 9:0