Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: Utyggh Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21844
FC Ogórek Legion
451 Tactiek yyyy
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 58.8
solid Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Gajda rent richting de bal. Petroulas onderschept slim de pass. Met opzet legt Koev zijn tegenspeler op de grond. Koev krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyżwiński is nu in balbezit. Bachlehner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łyżwiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Tallo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Galstyan met een sublieme pass. Adrianov rent richting de bal. Adrianov passt de bal met de wreef. Sandinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandinský probeert naar een medespeler te passen. Noa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Galstyan passt de bal zonder na te denken. Thorandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroulas probeert naar een medespeler te passen. Thorandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorandt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Alemdar rent richting de bal. Alemdar passt de bal zonder na te denken. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

14e minuut.
Petroulas rent richting de bal. Petroulas geeft een hoge lob. Totev kopt de bal weg. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
State met een sublieme pass. Anupõld probeert naar een medespeler te passen. Sandinský is nu in balbezit. Sandinský geeft een hoge lob. Thorandt maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar passt de bal zonder na te denken. Łyżwiński rent richting de bal. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - Legion 0:1

28e minuut.
Noa speelt de bal door. Tallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallo met een sublieme pass. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu schiet op doel. Gavrilescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - Legion 0:2

32e minuut.
Galstyan kopt de bal weg. Daar is Thorandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwiczak rent richting de bal. Thorandt onderschept slim de pass. Thorandt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Noa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - Legion 1:2

33e minuut.
Daar is Nănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nănescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Łyżwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łyżwiński draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Adrianov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alemdar kopt de bal weg. Łyżwiński met een sublieme pass. Alemdar rent richting de bal. Alemdar schiet op doel. Gavrilescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Totev heeft problemen om de bal te vangen. Totev onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alemdar zal de hoekschop nemen. Łyżwiński springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Alemdar kopt de bal weg. Tallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallo passt de bal met de wreef. Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogórek 60%, Legion 40%.
FC Ogórek - Legion 1:2

46e minuut.
Alemdar rent richting de bal. Alemdar speelt de bal door. Bachlehner probeert naar een medespeler te passen. Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu bokst de bal weg.

51e minuut.
Anupõld verovert de bal door een tackle van achteren. Anupõld met een sublieme pass. Daar is Galstyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galstyan geeft de bal voor. Thorandt springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tallo probeert de bal met de borst te controleren. Tallo probeert naar een medespeler te passen. Nănescu rent richting de bal. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - Legion 1:3

55e minuut.
Gajda is nu in balbezit. Gajda passt de bal zonder na te denken. Anupõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorandt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Łyżwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov onderschept slim de pass. Nănescu onderschept slim de pass. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - Legion 1:4

66e minuut.
Petroulas probeert naar een medespeler te passen. Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński met een sublieme pass. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Koev rent richting de bal. Łyżwiński onderschept slim de pass. Łyżwiński passt de bal zonder na te denken. Nănescu rent richting de bal. Nănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu passt de bal met de wreef. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński haalt uit met een fantastische trap. Adrianov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavrilescu bokst de bal weg.

73e minuut.
Sandinský kopt de bal weg. Tallo speelt de bal door. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu onderschept slim de pass. Nănescu schiet op doel. Gavrilescu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alemdar neemt de hoekschop. Nănescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - Legion 1:5

80e minuut.
Tallo met een sublieme pass. Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński passt de bal in één keer door. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nănescu met een sublieme pass. Alemdar heeft problemen om de bal te vangen. Alemdar speelt de bal door. Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyżwiński schiet op doel. Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Totev geeft een hoge lob. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz geeft de bal voor. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu schiet op doel. Gavrilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogórek 62%, Legion 38%.
FC Ogórek - Legion 1:5