Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz FC Grubson
nowe1 Tactiek Gruu off
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 48
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 52.6
poor Schieten formidable
weak Passen excellent
poor Verdedigen good


3e minuut.
Knight Jr probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczyk rent richting de bal. Magri onderschept slim de pass. Magri schiet op doel. Rajtar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:1

5e minuut.
Magri passt de bal in één keer door. Apaydın rent richting de bal. Apaydın schiet op doel. Roczniak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kriisa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brovarskyi de bal. Brovarskyi passt de bal in één keer door. Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:2

8e minuut.
Dośpiał speelt de bal door. Łapka speelt de bal door. Pawlaczyk rent richting de bal. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kriisa passt de bal zonder na te denken. Brovarskyi met een sublieme pass. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:3

14e minuut.
Knight Jr speelt de bal door. Magri is nu in balbezit. Magri passt de bal in één keer door. Apaydın rent richting de bal. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Magri kan de bal niet met de borst controleren. Magri passt de bal in één keer door. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın schiet op doel. Rajtar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:4

18e minuut.
Łapka met een sublieme pass. Brovarskyi rent richting de bal. Brovarskyi passt de bal in één keer door. Magri is nu in balbezit. Magri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Knight Jr rent richting de bal. Knight Jr geeft een lange en hoge pass. Mândreanu probeert de bal aan de voet te houden. Magri is nu in balbezit. Magri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın schiet op doel. Rajtar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Knight Jr geeft een lange en hoge pass. Łapka probeert de bal met de borst te controleren. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri haalt uit met een fantastische trap. Rajtar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:5

27e minuut.
Apaydın kopt de bal weg. Klungelig pakt Yaacob de bal. Yaacob met een sublieme pass. Magri is nu in balbezit. Magri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Yaacob bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaacob passt de bal met de wreef. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:6

31e minuut.
Daar is Brovarskyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brovarskyi passt de bal zonder na te denken. Knight Jr is nu in balbezit. Knight Jr geeft de bal voor. Magri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:7

31e minuut.
Dośpiał rent richting de bal. Magri verovert de bal door een tackle van achteren. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Rajtar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:8

34e minuut.
Mândreanu is nu in balbezit. Brovarskyi verovert de bal door een tackle van achteren. Brovarskyi passt de bal zonder na te denken. Magri is nu in balbezit. Magri draait met de bal, schiet en ... Rajtar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magri is nu in balbezit. Magri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:9

38e minuut.
Magri is nu in balbezit. Pawlaczyk is nu in balbezit. Brovarskyi onderschept slim de pass. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri schiet op doel. Rajtar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:10

41e minuut.
Kriisa met een sublieme pass. Brovarskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brovarskyi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Apaydın de bal. Apaydın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 77%, FC Grubson 23%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:11

46e minuut.
Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magri raakt geblesseerd tijdens het duel. Yaacob met een snel genomen vrije trap. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Yaacob kopt de bal weg. Brovarskyi rent richting de bal. Brovarskyi passt de bal met de wreef. Magri heeft problemen om de bal te vangen. Magri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pawlaczyk kopt de bal weg. Brovarskyi is nu in balbezit. Brovarskyi geeft een lange en hoge pass. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kriisa verovert de bal door een tackle van achteren. Kriisa probeert naar een medespeler te passen. Brovarskyi speelt de bal door. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kriisa kopt de bal weg. Łapka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magri. Magri krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Łapka kopt de bal weg. Rosel rent richting de bal. Rosel passt de bal zonder na te denken. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wielebny komt het veld opgelopen. Pitombo komt het veld opgelopen. Malaškevičius komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Łapka is nu in balbezit. Yaacob verovert de bal door een tackle van achteren. Yaacob speelt de bal door. Malaškevičius is nu in balbezit. Malaškevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Moskal heeft problemen om de bal te vangen. Knight Jr geeft de bal voor. Pitombo rent richting de bal. Pitombo haalt uit met een fantastische trap. Rajtar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:12

64e minuut.
Yaacob rent richting de bal. Yaacob speelt de bal door. Brovarskyi speelt de bal door. Pitombo is nu in balbezit. Pitombo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Malaškevičius rent richting de bal. Kikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malaškevičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yaacob zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Malaškevičius springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. Kriisa verovert de bal door een tackle van achteren. Kriisa speelt de bal door. Malaškevičius kan de bal niet met de borst controleren. Malaškevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Brovarskyi is nu in balbezit. Brovarskyi probeert naar een medespeler te passen. Malaškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaškevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:13

77e minuut.
Yaacob kopt de bal weg. Pitombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaacob geeft een hoge lob. Malaškevičius is nu in balbezit. Malaškevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Pitombo heeft problemen om de bal te vangen. Kaliszan is nu in balbezit. Pitombo onderschept slim de pass. Pitombo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Knight Jr heeft problemen om de bal te vangen. Knight Jr passt de bal met de wreef. Malaškevičius is nu in balbezit. Malaškevičius draait met de bal, schiet en ... Rajtar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:14

86e minuut.
Klungelig pakt Pitombo de bal. Pitombo passt de bal zonder na te denken. Malaškevičius heeft problemen om de bal te vangen. Malaškevičius schiet op doel. Rajtar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 70%, FC Grubson 30%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - FC Grubson 0:15