Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: FC Grubson Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13626
FC Grubson FC Ogórek
Gruu off Tactiek 451
39% Balbezit 61%
59% Spel op eigen helft 41%
24 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 52.8
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Bachlehner met een sublieme pass. Gajda heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knight Jr. Knight Jr krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Galstyan passt de bal in één keer door. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda passt de bal met de wreef. Galstyan rent richting de bal. Galstyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Gajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight Jr speelt de bal door. Magri is nu in balbezit. Magri draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apaydın is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - FC Ogórek 1:0

15e minuut.
Gajda kopt de bal weg. Galstyan speelt de bal door. Klungelig pakt Koev de bal. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Gajda de bal. Knight Jr probeert naar een medespeler te passen. Apaydın rent richting de bal. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Adrianov probeert de bal aan de voet te houden. Gavrilescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bachlehner geeft een hoge lob. Yaacob met een sublieme pass. Brovarskyi probeert naar een medespeler te passen. Magri rent richting de bal. Magri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Magri passt de bal in één keer door. Adrianov is nu in balbezit. Apaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Apaydın draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - FC Ogórek 2:0

31e minuut.
Yaacob rent richting de bal. Yaacob geeft een lange en hoge pass. Magri kopt de bal weg. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Yaacob is nu in balbezit. Sandinský verovert de bal door een tackle van achteren. Sandinský met een sublieme pass. Klungelig pakt Thorandt de bal. Thorandt schiet op doel. Sansalvatore bokst de bal weg.

33e minuut.
Yuanhui geeft een lange en hoge pass. Knight Jr probeert de bal met de borst te controleren. Knight Jr geeft een hoge lob. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Thorandt kopt de bal weg. Brovarskyi is nu in balbezit. Brovarskyi probeert naar een medespeler te passen. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gavrilescu trapt de bal weg van het doel. Anupõld kopt de bal weg. Knight Jr speelt de bal door. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın schiet op doel. Gavrilescu bokst de bal weg.

37e minuut.
Galstyan kopt de bal weg. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorandt rent richting de bal. Thorandt schiet op doel. Sansalvatore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - FC Ogórek 2:1

40e minuut.
Yaacob speelt de bal door. Magri rent richting de bal. Magri passt de bal met de wreef. Apaydın rent richting de bal. Apaydın draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brovarskyi kopt de bal weg. Knight Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight Jr passt de bal zonder na te denken. Apaydın rent richting de bal. Apaydın schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bachlehner met een sublieme pass. Vargas met een sublieme pass. Yuanhui rent richting de bal. Thorandt verovert de bal door een tackle van achteren. Thorandt draait met de bal, schiet en ... Sansalvatore bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 60%, FC Ogórek 40%.
FC Grubson - FC Ogórek 2:1

47e minuut.
Urbanowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yaacob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaacob probeert naar een medespeler te passen. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Klungelig pakt Koev de bal. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Apaydın is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Apaydın legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gavrilescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - FC Ogórek 3:1

53e minuut.
Sandinský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brovarskyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brovarskyi probeert naar een medespeler te passen. Magri rent richting de bal. Magri draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - FC Ogórek 4:1

56e minuut.
Daar is Galstyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brovarskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brovarskyi geeft een hoge lob. Apaydın rent richting de bal. Apaydın schiet op doel. Gavrilescu bokst de bal weg.

61e minuut.
Doeltrap. Wielebny komt het veld opgelopen. Malaškevičius komt het veld opgelopen. Ruszczyk komt het veld opgelopen. Bugoš komt het veld opgelopen. Pitombo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Galstyan onderschept slim de pass. Gajda is nu in balbezit. Met opzet legt Bugoš zijn tegenspeler op de grond. Bugoš krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Doeltrap. Sansalvatore trapt de bal weg van het doel. Galstyan kopt de bal weg. Thorandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorandt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Malaškevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Malaškevičius met een sublieme pass. Daar is Pitombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitombo haalt uit met een fantastische trap. Totev probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda passt de bal met de wreef. Galstyan met een sublieme pass. Anupõld rent richting de bal. Anupõld schiet op doel. Sansalvatore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wielebny rent richting de bal. Wielebny passt de bal in één keer door. Adrianov is nu in balbezit. Malaškevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Malaškevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Ruszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachlehner rent richting de bal. Met opzet legt Ruszczyk zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ruszczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Anupõld geeft een hoge lob. Thorandt is nu in balbezit. Thorandt draait met de bal, schiet en ... Piesio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - FC Ogórek 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 58%, FC Ogórek 42%.
FC Grubson - FC Ogórek 4:2