Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-21 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: Legion Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8707
Legion White Eagles
yyyy Tactiek 022018
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.4 gemiddelde waardering 54.4
very good Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Petroulas met een sublieme pass. Alemdar rent richting de bal. Alemdar passt de bal met de wreef. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Suwalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Sanz passt de bal in één keer door. Daar is Alemdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Celeban met een snelle inworp. Zukač is nu in balbezit. Zukač speelt de bal door. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap. Noa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Alemdar is nu in balbezit. Alemdar geeft de bal voor. Łyżwiński is nu in balbezit. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu haalt uit met een fantastische trap. Suwalski bokst de bal weg.

33e minuut.
Nănescu is nu in balbezit. Ştefănescu is nu in balbezit. Nănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu schiet op doel. Suwalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - White Eagles 1:0

35e minuut.
Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyżwiński passt de bal in één keer door. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar geeft de bal voor. Nănescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Alemdar passt de bal met de wreef. Tallo is nu in balbezit. Tallo passt de bal in één keer door. Nănescu rent richting de bal. Nănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Yıkılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz onderschept slim de pass. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap. Noa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion - White Eagles 1:1

45e minuut.
Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Tallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallo passt de bal met de wreef. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - White Eagles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 32%, White Eagles 68%.
Legion - White Eagles 2:1

46e minuut.
Nănescu kopt de bal weg. Ştefănescu kan de bal niet met de borst controleren. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar geeft een hoge lob. Łyżwiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Petroulas met een sublieme pass. Tallo rent richting de bal. Tallo passt de bal met de wreef. Daar is Alemdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemdar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Petroulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroulas passt de bal in één keer door. Pochodeň rent richting de bal. Pochodeň geeft een hoge lob. Łyżwiński geeft een hoge lob. Suwalski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nănescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - White Eagles 3:1

77e minuut.
Petroulas passt de bal met de wreef. Łyżwiński probeert naar een medespeler te passen. Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Żebryk rent richting de bal. Żebryk geeft een hoge lob. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Nănescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Łyżwiński de bal onder controle te krijgen. Tallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallo speelt de bal door. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 34%, White Eagles 66%.
Legion - White Eagles 3:1