Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WYGRANKO Polonia 1981 Miłoszyce
wygranko7 Tactiek Szok II
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Ðức Duy met de inworp. Gaudyn geeft de bal voor. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. Huse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - Polonia 1981 Miłoszyce 1:0

16e minuut.
Miljković rent richting de bal. Miljković speelt de bal door. Kwasiborski probeert naar een medespeler te passen. Bismarck rent richting de bal. Bismarck haalt uit met een fantastische trap. Arraiza bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Andreescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rejman komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Zolotas verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski passt de bal met de wreef. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bilancio komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Bilancio kopt de bal weg. Zolotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairou onderschept slim de pass. Mairou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - Polonia 1981 Miłoszyce 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WYGRANKO 51%, Polonia 1981 Miłoszyce 49%.
FC WYGRANKO - Polonia 1981 Miłoszyce 2:0

46e minuut.
Stolec komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Nenem met een snelle inworp. Walda geeft de bal voor. Valencia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Chorąży verovert de bal door een tackle van achteren. Chorąży geeft een hoge lob. Daar is Walle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walle geeft een hoge lob. Pakbaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Cizmă komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mairou passt de bal met de wreef. Bilancio is nu in balbezit. Ðức Duy rent richting de bal. Bilancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilancio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Inworp. Nenem met de inworp. Ðức Duy is nu in balbezit. Ðức Duy geeft de bal voor. Valencia krijgt zijn hoofd ertegen. Huse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Cizmă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Weiher komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bilancio heeft problemen om de bal te vangen. Bilancio passt de bal in één keer door. Chorąży is nu in balbezit. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bilancio is nu in balbezit. Stolec onderschept slim de pass. Stolec met een sublieme pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WYGRANKO 49%, Polonia 1981 Miłoszyce 51%.
FC WYGRANKO - Polonia 1981 Miłoszyce 2:0