Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energetyk ROW FC Grubson
Wiki Tactiek Gruu off
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
55.9 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Sagbakken verovert de bal door een tackle van achteren. Thomsen is nu in balbezit. Thomsen passt de bal zonder na te denken. Nieto rent richting de bal. Nieto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosel begaat een overtreding. Varoš raakt geblesseerd tijdens het duel. Thomsen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nieto springt en kopt de bal. Mustafazadə bokst de bal weg.

22e minuut.
Jasoň probeert naar een medespeler te passen. Nieto rent richting de bal. Jasoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto rent richting de bal. Nieto schiet op doel. Mustafazadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nieto is nu in balbezit. Nieto haalt uit met een fantastische trap. Mustafazadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Brovarskyi is nu in balbezit. Brovarskyi passt de bal in één keer door. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Vehkasuo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magri is nu in balbezit. Magri draait met de bal, schiet en ... Vehkasuo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Grubson 0:1

30e minuut.
Pietrasiak met een snelle inworp. Lup rent richting de bal. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto geeft de bal voor. Przesmycki controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mustafazadə niet meer kan verder spelen. Sansalvatore komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Knight Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight Jr geeft een hoge lob. Magri controleert de bal met de borst. Magri haalt uit met een fantastische trap. Vehkasuo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Grubson 0:2

36e minuut.
Knight Jr is nu in balbezit. Arryn begaat een overtreding. Knight Jr raakt geblesseerd tijdens het duel. Yaacob zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Apaydın maakt een snoekduik en kopt de bal. Vehkasuo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Brovarskyi is nu in balbezit. Brovarskyi passt de bal met de wreef. Knight Jr heeft problemen om de bal te vangen. Knight Jr geeft een hoge lob. Brovarskyi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Nieto rent richting de bal. Van Peteghem begaat een overtreding. Nieto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thomsen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nieto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Thomsen speelt de bal door. Nieto is nu in balbezit. Lup legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nieto raakt geblesseerd tijdens het duel. Nieto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 43%, FC Grubson 57%.
Energetyk ROW - FC Grubson 0:2

49e minuut.
Sagbakken speelt de bal door. Pietrasiak is nu in balbezit. Pietrasiak passt de bal in één keer door. Jasoň rent richting de bal. Jasoň draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pietrasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrasiak speelt de bal door. Thomsen speelt de bal door. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Dogaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sádlo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Brovarskyi geeft de bal voor. Magri kopt de bal weg. Apaydın rent richting de bal. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Vehkasuo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Grubson 0:3

61e minuut.
Przesmycki geeft een hoge lob. Arryn geeft een lange en hoge pass. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Grubson 1:3

69e minuut.
Thomsen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jasoň de bal. Jasoň met een sublieme pass. Pietrasiak geeft een lange en hoge pass. Varoš krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Malaškevičius komt het veld opgelopen. Salgado komt het veld opgelopen. Pitombo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Doeltrap. Maciołek komt het veld opgelopen. Laukasz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Brovarskyi probeert naar een medespeler te passen. Salgado is nu in balbezit. Maciołek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maciołek krijgt een gele kaart. Przesmycki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anuszkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 39%, FC Grubson 61%.
Energetyk ROW - FC Grubson 1:3