Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdovia Gdów Wild Warriors
gDoViA Tactiek NEWERA edit 2
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten very good
formidable Passen very good
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Tatu geeft een lange en hoge pass. Lamelle kopt de bal weg. Daar is Soba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vencl is nu in balbezit. Vencl draait met de bal, schiet en ... Kropek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Wild Warriors 0:1

20e minuut.
Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler passt de bal zonder na te denken. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu geeft een lange en hoge pass. Vencl krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Berny maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Basler kopt de bal weg. Daar is Miró Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vencl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Peragón geeft de bal voor. Daar is Miró Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miró Quesada geeft een lange en hoge pass. Oksuz is nu in balbezit. Oksuz schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner passt de bal met de wreef. Timmer is nu in balbezit. Timmer geeft een lange en hoge pass. Caetano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Timmer is nu in balbezit. Timmer met een sublieme pass. Caetano is nu in balbezit. Caetano schiet op doel. Neneman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdovia Gdów - Wild Warriors 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 58%, Wild Warriors 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gdovia Gdów - Wild Warriors 1:1

46e minuut.
Daar is Basler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamelle rent richting de bal. Lamelle passt de bal zonder na te denken. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu schiet op doel. Kropek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tatu zal de hoekschop nemen. Judycki kopt de bal weg. Daar is Shevley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basler is nu in balbezit. Basler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vencl controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lafuente komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Peragón met een sublieme pass. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu met een sublieme pass. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vencl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabina. Vencl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alzamendi komt het veld opgelopen. Tufeanu komt het veld opgelopen. Lamelle wilt de vrije trap nemen. Kropek bokst de bal weg. Basler rent richting de bal. Basler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Wild Warriors 1:2

59e minuut.
Olaru geeft een lange en hoge pass. Caetano kopt de bal weg. Timmer is nu in balbezit. Timmer haalt uit met een fantastische trap. Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Wiankowski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Shevley onderschept slim de pass. Shevley geeft de bal voor. Timmer is nu in balbezit. Berny onderschept slim de pass. Berny geeft een hoge lob. Kropek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Tufeanu onderschept slim de pass. Tufeanu geeft de bal voor. Alzamendi is nu in balbezit. Alzamendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lamelle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tatu rent richting de bal. Tatu passt de bal zonder na te denken. Vencl heeft problemen om de bal te vangen. Vencl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kropek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Lafuente kopt de bal weg. Daar is Berny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski draait met de bal, schiet en ... Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tatu heeft problemen om de bal te vangen. Alzamendi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer heeft problemen om de bal te vangen. Timmer geeft de bal voor. Oksuz rent richting de bal. Oksuz draait met de bal, schiet en ... Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdovia Gdów - Wild Warriors 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 58%, Wild Warriors 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gdovia Gdów - Wild Warriors 2:2