Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potęga Posępnego Czerepu Dziś Was Zjemy
5212 Tactiek śmieszna
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.7 gemiddelde waardering 61.6
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Proença passt de bal in één keer door. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Laanemets legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Basara raakt geblesseerd tijdens het duel. Zambotti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Szmyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuśmierski rent richting de bal. Zambotti is nu in balbezit. Rissi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rissi krijgt een gele kaart. Zambotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zambotti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Szmyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Theodorescu onderschept slim de pass. Targoński onderschept slim de pass. Fułat onderschept slim de pass. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Atanacković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Dziś Was Zjemy 1:0

13e minuut.
Pettorossi geeft de bal voor. Fułat controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Targoński. Targoński krijgt een gele kaart. Fułat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisiecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fułat maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zambotti maakt een snoekduik en kopt de bal. Pettorossi geeft een hoge lob. Lenţa kopt de bal weg. Basara rent richting de bal. Basara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zambotti rent richting de bal. Zambotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potęga Posępnego Czerepu - Dziś Was Zjemy 1:1

27e minuut.
Fułat is nu in balbezit. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Treijtel. Treijtel krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Proença is nu in balbezit. Grimsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Grimsrud geeft de bal voor. Fułat rent richting de bal. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Huamán bokst de bal weg.

33e minuut.
Kuśmierski rent richting de bal. Baleia begaat een overtreding. Kuśmierski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lenţa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Basara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dobrzański kan de bal niet met de borst controleren. Fułat is nu in balbezit. Lisiecki is nu in balbezit. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 58%, Dziś Was Zjemy 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potęga Posępnego Czerepu - Dziś Was Zjemy 1:1

53e minuut.
Lenţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleia onderschept slim de pass. Baleia geeft een hoge lob. Fułat is nu in balbezit. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud geeft een lange en hoge pass. Targoński heeft problemen om de bal te vangen. Fułat is nu in balbezit. Fułat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Dziś Was Zjemy 2:1

59e minuut.
Gwiżdż met de inworp. Grimsrud rent richting de bal. Herbski onderschept slim de pass. Herbski met een sublieme pass. Proença rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rebougas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Targoński kopt de bal weg. Kuśmierski speelt de bal door. Herbski speelt de bal door. Zambotti rent richting de bal. Zambotti draait met de bal, schiet en ... Szmyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Targoński onderschept slim de pass. Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Lenţa geeft een hoge lob. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pettorossi met een sublieme pass. Laanemets is nu in balbezit. Basara verovert de bal door een tackle van achteren. Basara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potęga Posępnego Czerepu - Dziś Was Zjemy 2:2

75e minuut.
Basara is nu in balbezit. Zambotti rent richting de bal. Laanemets begaat een overtreding. Zambotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuśmierski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Atanacković verovert de bal door een tackle van achteren. Atanacković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisiecki met de inworp. Grimsrud geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rebougas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 58%, Dziś Was Zjemy 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potęga Posępnego Czerepu - Dziś Was Zjemy 2:2