Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.K.S. Victoria Szczawa Norvicca
ALL-IN 2K22.2 Tactiek basic
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 51.2
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Valkeajoki met een sublieme pass. Machens bereikt de bal nog maar net als eerste. Machens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Biaggi de bal. Biaggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Prokop speelt de bal door. Valkeajoki probeert de bal aan de voet te houden. Dogas rent richting de bal. Opseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Opseth geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hałapacz rent richting de bal. Panaite onderschept slim de pass. Panaite passt de bal met de wreef. Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Machens met een sublieme pass. Valkeajoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajoki met een sublieme pass. Biaggi rent richting de bal. Biaggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bindzár verovert de bal door een tackle van achteren. Bindzár geeft een lange en hoge pass. Daar is Hałapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaggi is nu in balbezit. Biaggi haalt uit met een fantastische trap. Sobay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Kónya onderschept slim de pass. Kónya passt de bal zonder na te denken. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Machens kopt de bal weg. Sterescu rent richting de bal. Biaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Biaggi draait met de bal, schiet en ... Sobay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Norvicca 0:1

35e minuut.
Folorunsho verovert de bal door een tackle van achteren. Folorunsho met een sublieme pass. Machens probeert naar een medespeler te passen. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi schiet op doel. Sobay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Hałapacz geeft een lange en hoge pass. Utech kopt de bal weg. Klungelig pakt Bindzár de bal. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche schiet op doel. Gómez Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Szumanowski geeft een hoge lob. Guevara is nu in balbezit. Met opzet legt Utech zijn tegenspeler op de grond. Utech krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 55%, Norvicca 45%.
K.K.S. Victoria Szczawa - Norvicca 0:1

46e minuut.
Nyilas is nu in balbezit. Panaite onderschept slim de pass. Panaite speelt de bal door. Biaggi rent richting de bal. Biaggi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Nyilas speelt de bal door. Prokop is nu in balbezit. Prokop met een sublieme pass. Utech is nu in balbezit. Utech haalt uit met een fantastische trap. Gómez Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dogas rent richting de bal. Dogas geeft een hoge lob. Daar is Conte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokop is nu in balbezit. Prokop haalt uit met een fantastische trap. Gómez Calvo bokst de bal weg.

53e minuut.
Opseth geeft de bal voor. Utech heeft problemen om de bal te vangen. Bindzár rent richting de bal. Fritsche verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsche draait met de bal, schiet en ... Paal! Gómez Calvo bokst de bal weg.

73e minuut.
Dogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hałapacz de bal onder controle te krijgen. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Norvicca 0:2

76e minuut.
Machens geeft een hoge lob. Daar is Rosset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Biaggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rosset onderschept slim de pass. Rosset probeert naar een medespeler te passen. Valkeajoki is nu in balbezit. Panaite rent richting de bal. Panaite schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 51%, Norvicca 49%.
K.K.S. Victoria Szczawa - Norvicca 0:2