Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUSZ 91 Wild Warriors
Susz Tactiek NEWERA edit 2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Jáksó geeft een hoge lob. Feraru kopt de bal weg. Daar is Tylš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylš geeft de bal voor. Dabić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bouaoudia de bal. Berny probeert naar een medespeler te passen. Vencl rent richting de bal. Vencl schiet op doel. Andueza bokst de bal weg.

9e minuut.
Skuteczny speelt de bal door. Tianshuo geeft een hoge lob. Daar is Ribas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feraru rent richting de bal. Feraru schiet op doel. Neneman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dabić rent richting de bal. Dabić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Wild Warriors 1:0

22e minuut.
Mardan kopt de bal weg. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Feraru de bal. Feraru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny passt de bal zonder na te denken. Tylš met een sublieme pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Basler geeft een lange en hoge pass. Dreizik rent richting de bal. Vencl verovert de bal door een tackle van achteren. Vencl draait met de bal, schiet en ... Andueza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lamelle probeert de bal met de borst te controleren. Judycki is nu in balbezit. Judycki geeft de bal voor. Vencl is nu in balbezit. Vencl schiet op doel. Andueza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 48%, Wild Warriors 52%.
FC SUSZ 91 - Wild Warriors 1:0

64e minuut.
Bouaoudia met een sublieme pass. Judycki speelt de bal door. Vencl rent richting de bal. Vencl schiet op doel. Andueza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SUSZ 91 - Wild Warriors 1:1

80e minuut.
Jáksó geeft een hoge lob. Dabić kopt de bal weg. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Wild Warriors 2:1

84e minuut.
Inworp. Judycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle geeft een hoge lob. Basler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tylš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylš probeert naar een medespeler te passen. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ... Neneman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Wild Warriors 3:1

87e minuut.
Knüsel passt de bal in één keer door. Bouaoudia is nu in balbezit. Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Vencl is nu in balbezit. Vencl haalt uit met een fantastische trap. Andueza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Jáksó geeft een lange en hoge pass. Bouaoudia is nu in balbezit. Dabić maakt een afschuwelijke overtreding. Dabić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 46%, Wild Warriors 54%.
FC SUSZ 91 - Wild Warriors 3:1