Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.030
  • Stadion: Śliwa Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17659
Śliwa FC Gdovia Gdów
Własna 4-4-2 Tactiek gDoViA
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.4 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten very good
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen very good


14e minuut.
Rodríguez Ramos met een sublieme pass. Sabina is nu in balbezit. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Indiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Indiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - FC Gdovia Gdów 1:0

18e minuut.
Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente geeft een hoge lob. Timmer rent richting de bal. Timmer geeft een lange en hoge pass. Caetano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Strohsack geeft de bal voor. Inworp. Lurling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lafuente geeft de bal voor. Oksuz springt en kopt de bal. Vittorini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ayata probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Ramos is nu in balbezit. Rodríguez Ramos passt de bal in één keer door. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha draait met de bal, schiet en ... Kropek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Oksuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś speelt de bal door. Rodríguez Ramos speelt de bal door. Indiano rent richting de bal. Indiano draait met de bal, schiet en ... Kropek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Caetano kopt de bal weg. Timmer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Walkiewicz de bal. Oksuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oksuz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śliwa 60%, FC Gdovia Gdów 40%.
Śliwa - FC Gdovia Gdów 1:0

46e minuut.
Rodríguez Ramos rent richting de bal. Rodríguez Ramos geeft een lange en hoge pass. Daar is Olaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Indiano schiet op doel. Kropek bokst de bal weg.

47e minuut.
Tufeanu geeft een hoge lob. Inworp. Rodríguez Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indiano is nu in balbezit. Indiano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Fogar komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Wiankowski komt het veld opgelopen. Buchner komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Strohsack onderschept slim de pass. Lafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer rent richting de bal. Timmer met een sublieme pass. Lafuente geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Soba komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Walkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Soba probeert naar een medespeler te passen. Miró Quesada geeft de bal voor. Timmer is nu in balbezit. Timmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Timmer probeert naar een medespeler te passen. Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Vittorini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Veli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Śliwa - FC Gdovia Gdów 1:1

69e minuut.
Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner passt de bal in één keer door. Oksuz rent richting de bal. Oksuz draait met de bal, schiet en ... Vittorini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - FC Gdovia Gdów 1:2

70e minuut.
Inworp. Buchner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lafuente rent richting de bal. Buchner geeft een lange en hoge pass. Wiankowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sabina speelt de bal door. Timmer is nu in balbezit. Timmer passt de bal zonder na te denken. Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski draait met de bal, schiet en ... Vittorini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śliwa 53%, FC Gdovia Gdów 47%.
Śliwa - FC Gdovia Gdów 1:2