Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Wojnicz Dziś Was Zjemy
tk Tactiek śmieszna
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Basara onderschept slim de pass. Kuśmierski speelt de bal door. Zambotti rent richting de bal. Zambotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Dziś Was Zjemy 0:1

6e minuut.
Kruszewski onderschept slim de pass. Lenţa onderschept slim de pass. Lenţa speelt de bal door. Proença rent richting de bal. Proença schiet op doel. Sinagov bokst de bal weg.

18e minuut.
Proença is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Báez. Proença is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Proença zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zambotti krijgt zijn hoofd ertegen. Buenaventura heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Lach bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti verovert de bal door een tackle van achteren. Zambotti passt de bal in één keer door. Basara rent richting de bal. Basara draait met de bal, schiet en ... Sinagov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Dziś Was Zjemy 0:2

25e minuut.
Kuśmierski speelt de bal door. Basara rent richting de bal. Basara passt de bal zonder na te denken. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Proença geeft een hoge lob. Lach verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski haalt uit met een fantastische trap. Sinagov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Wojnicz 63%, Dziś Was Zjemy 37%.
Olimpia Wojnicz - Dziś Was Zjemy 0:2

52e minuut.
Kuśmierski passt de bal in één keer door. Zambotti rent richting de bal. Herbski probeert naar een medespeler te passen. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sinagov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Lenţa kopt de bal weg. Herbski rent richting de bal. Herbski geeft de bal voor. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara haalt uit met een fantastische trap. Sinagov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Zambotti is nu in balbezit. Zambotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Dziś Was Zjemy 0:3

66e minuut.
Atanacković probeert de bal met de borst te controleren. M`Barga is nu in balbezit. Piotrowski met een sublieme pass. Lazaris rent richting de bal. Lazaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Buitenspel voor M`Barga. Goede buitenspelval van de verdediging. Membribes komt het veld opgelopen. Dobrzański neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Cordero de bal. Proença is nu in balbezit. Proença schiet op doel. Sinagov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Dziś Was Zjemy 0:4

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelczarski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vanden Borre heeft problemen om de bal te vangen. Vanden Borre speelt de bal door. Cordero speelt de bal door. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Dobrzański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrzański geeft de bal voor. Kruszewski geeft de bal voor. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris draait met de bal, schiet en ... Huamán bokst de bal weg.

84e minuut.
Lach probeert naar een medespeler te passen. Pelczarski is nu in balbezit. Dobrzański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dobrzański krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Herbski is nu in balbezit. Kruszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Dziś Was Zjemy 1:4

89e minuut.
Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti rent richting de bal. Herbski met een sublieme pass. Basara rent richting de bal. Basara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Olkowski geeft een lange en hoge pass. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski geeft de bal voor. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Dziś Was Zjemy 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Wojnicz 58%, Dziś Was Zjemy 42%.
Olimpia Wojnicz - Dziś Was Zjemy 2:4