Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potęga Posępnego Czerepu Olimpia Wojnicz
5212 Tactiek tk
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Sinagov probeert naar een medespeler te passen. Kruszewski geeft een lange en hoge pass. Kavtaradze met een sublieme pass. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gorgiladze is nu in balbezit. Kavtaradze begaat een overtreding. Gorgiladze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorgiladze komt bij de bal en schiet. Theodorescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Sinagov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Olkowski passt de bal zonder na te denken. Gorgiladze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kavtaradze. Gorgiladze wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gorgiladze kan niet meer verder spelen. Rebougas komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Fułat verovert de bal door een tackle van achteren. Báez rent richting de bal. Fułat onderschept slim de pass. Fułat draait met de bal, schiet en ... Sinagov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Olimpia Wojnicz 1:0

25e minuut.
Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud geeft een lange en hoge pass. Daar is Membribes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fułat rent richting de bal. Fułat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sinagov trapt de bal weg van het doel. Grimsrud controleert de bal met de borst. Kruszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Baleia met een sublieme pass. Theodorescu rent richting de bal. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Sinagov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Olimpia Wojnicz 2:0

39e minuut.
Baleia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fułat de bal. Fułat passt de bal in één keer door. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cordero is nu in balbezit. Cordero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Membribes de bal. Fułat rent richting de bal. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Sinagov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Olimpia Wojnicz 3:0

43e minuut.
Tepsiev geeft de bal voor. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Membribes maakt een afschuwelijke overtreding. Membribes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 43%, Olimpia Wojnicz 57%.
Potęga Posępnego Czerepu - Olimpia Wojnicz 3:0

48e minuut.
Membribes heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu is nu in balbezit. Met opzet legt Membribes zijn tegenspeler op de grond. Membribes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

53e minuut.
Baleia verovert de bal door een tackle van achteren. Baleia passt de bal in één keer door. Fułat rent richting de bal. Fułat schiet op doel. Báez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kruszewski probeert de bal met de borst te controleren. Lazaris is nu in balbezit. Lazaris probeert naar een medespeler te passen. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Olkowski probeert naar een medespeler te passen. Lazaris rent richting de bal. Lazaris probeert naar een medespeler te passen. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lazaris kopt de bal weg. Pelczarski probeert de bal aan de voet te houden. Tepsiev is nu in balbezit. Pelczarski verovert de bal door een tackle van achteren. Pelczarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Piotrowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Lach de bal onder controle te krijgen. Rebougas rent richting de bal. Rebougas geeft een hoge lob. Fułat maakt een snoekduik en kopt de bal. Sinagov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fułat is nu in balbezit. Cordero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fułat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. M`Barga komt het veld opgelopen. Theodorescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fułat krijgt zijn hoofd ertegen. Sinagov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salu rent richting de bal. Rebougas verovert de bal door een tackle van achteren. Rebougas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Olimpia Wojnicz 4:0

87e minuut.
Rebougas met een sublieme pass. Baleia rent richting de bal. Baleia probeert naar een medespeler te passen. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - Olimpia Wojnicz 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 47%, Olimpia Wojnicz 53%.
Potęga Posępnego Czerepu - Olimpia Wojnicz 5:0