Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziś Was Zjemy Wild Warriors
śmieszna Tactiek 132212 off
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
60.9 gemiddelde waardering 56.5
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Knüsel controleert de bal met de borst. Dobrzański geeft de bal voor. Peragón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuśmierski. Lamelle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lamelle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Produkin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 0:1

6e minuut.
Zambotti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bagrowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Produkin kopt de bal weg. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 0:2

13e minuut.
Herbski is nu in balbezit. Herbski geeft de bal voor. Peragón probeert de bal met de borst te controleren. Proença is nu in balbezit. Proença haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Treijtel onderschept slim de pass. Treijtel geeft een lange en hoge pass. Berny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti verovert de bal door een tackle van achteren. Zambotti schiet op doel. Neneman bokst de bal weg. Proença is nu in balbezit. Proença draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 1:2

16e minuut.
Knüsel probeert naar een medespeler te passen. Judycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Judycki passt de bal zonder na te denken. Produkin rent richting de bal. Produkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 1:3

19e minuut.
Knüsel kopt de bal weg. Basler rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tatu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Basler krijgt zijn hoofd ertegen. Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Basler is nu in balbezit. Dobrzański met een sublieme pass. Zambotti is nu in balbezit. Proença rent richting de bal. Proença haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herbski is nu in balbezit. Herbski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bouaoudia rent richting de bal. Bouaoudia geeft een lange en hoge pass. Basler is nu in balbezit. Basler schiet op doel. Huamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 1:4

30e minuut.
Inworp. Judycki met een snelle inworp. Lamelle geeft een hoge lob. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 1:5

31e minuut.
Proença rent richting de bal. Peragón is nu in balbezit. Proença verovert de bal door een tackle van achteren. Proença draait met de bal, schiet en ... Neneman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 2:5

33e minuut.
Bouaoudia verovert de bal door een tackle van achteren. Bouaoudia passt de bal met de wreef. Judycki speelt de bal door. Basler is nu in balbezit. Basler schiet op doel. Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón begaat een overtreding. Zambotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobrzański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Proença kopt de bal weg. Kuśmierski geeft een lange en hoge pass. Zambotti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Targoński met een sublieme pass. Treijtel is nu in balbezit. Treijtel geeft een lange en hoge pass. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Basara rent richting de bal. Basara speelt de bal door. Proença is nu in balbezit. Proença schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziś Was Zjemy 54%, Wild Warriors 46%.
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 3:5

48e minuut.
Lamelle is nu in balbezit. Lamelle passt de bal met de wreef. Judycki rent richting de bal. Judycki geeft de bal voor. Basler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 3:6

57e minuut.
Produkin onderschept slim de pass. Targoński onderschept slim de pass. Targoński geeft een hoge lob. Basler is nu in balbezit. Basler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Herbski probeert naar een medespeler te passen. Lenţa is nu in balbezit. Lenţa passt de bal in één keer door. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski draait met de bal, schiet en ... Neneman bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 4:6

80e minuut.
Lamelle passt de bal zonder na te denken. Knüsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knüsel geeft de bal voor. Basler is nu in balbezit. Basler haalt uit met een fantastische trap. Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Bagrowski de bal. Kuśmierski onderschept slim de pass. Kuśmierski passt de bal zonder na te denken. Proença rent richting de bal. Proença schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Peragón rent richting de bal. Peragón geeft een lange en hoge pass. Lenţa kopt de bal weg. Herbski geeft de bal voor. Zambotti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziś Was Zjemy 46%, Wild Warriors 54%.
Dziś Was Zjemy - Wild Warriors 4:6