Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potęga Posępnego Czerepu FC Gdovia Gdów
5212 Tactiek gDoViA
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten excellent
good Passen formidable
solid Verdedigen good


10e minuut.
Shevley rent richting de bal. Fułat is nu in balbezit. Fułat geeft de bal voor. Theodorescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - FC Gdovia Gdów 1:0

13e minuut.
Lafuente heeft problemen om de bal te vangen. Baleia geeft een hoge lob. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat onderschept slim de pass. Fułat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Grimsrud kan de bal niet met de borst controleren. Lafuente rent richting de bal. Lafuente passt de bal met de wreef. Daar is Caetano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caetano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potęga Posępnego Czerepu - FC Gdovia Gdów 1:1

16e minuut.
Lafuente passt de bal zonder na te denken. Timmer is nu in balbezit. Timmer probeert naar een medespeler te passen. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Lurling rent richting de bal. Lurling geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Laanemets de bal. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - FC Gdovia Gdów 1:2

27e minuut.
Miró Quesada passt de bal in één keer door. Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer speelt de bal door. Oksuz is nu in balbezit. Oksuz schiet op doel. Szmyd bokst de bal weg.

28e minuut.
Lurling bereikt de bal nog maar net als eerste. Lurling passt de bal zonder na te denken. Timmer rent richting de bal. Timmer geeft een lange en hoge pass. Oksuz krijgt zijn hoofd ertegen. Szmyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Fułat is nu in balbezit. Miró Quesada is nu in balbezit. Baleia onderschept slim de pass. Baleia geeft een lange en hoge pass. Theodorescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 62%, FC Gdovia Gdów 38%.
Potęga Posępnego Czerepu - FC Gdovia Gdów 1:2

52e minuut.
Doeltrap. Fogar komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Doeltrap. Buchner komt het veld opgelopen. Wiankowski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Miró Quesada is nu in balbezit. Lafuente geeft de bal voor. Oksuz kopt de bal weg. Lurling bereikt de bal nog maar net als eerste. Lurling geeft een lange en hoge pass. Szmyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - FC Gdovia Gdów 1:3

60e minuut.
Lafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tepsiev. Lafuente raakt geblesseerd tijdens het duel. Alzamendi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tepsiev passt de bal met de wreef. Baleia rent richting de bal. Sabina onderschept slim de pass. Fułat is nu in balbezit. Fułat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rebougas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Grimsrud passt de bal met de wreef. Baleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevley onderschept slim de pass. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas draait met de bal, schiet en ... Kropek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - FC Gdovia Gdów 2:3

81e minuut.
Grimsrud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mărculescu komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Romo passt de bal zonder na te denken. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lurling geeft de bal voor. Wiankowski is nu in balbezit. Wiankowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamendi verovert de bal door een tackle van achteren. Alzamendi speelt de bal door. Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 58%, FC Gdovia Gdów 42%.
Potęga Posępnego Czerepu - FC Gdovia Gdów 2:3