Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUSZ 91 MECHICO
Susz Tactiek Egipt
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Tianshuo is nu in balbezit. Mroziński verovert de bal door een tackle van achteren. Mroziński met een sublieme pass. Pasternak is nu in balbezit. Pasternak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - MECHICO 0:1

8e minuut.
Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylš onderschept slim de pass. Tylš geeft een hoge lob. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ślifirczyk passt de bal met de wreef. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy passt de bal in één keer door. Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński haalt uit met een fantastische trap. Andueza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mroziński rent richting de bal. Skuteczny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mroziński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pasternak neemt zijn aanloop. Andueza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - MECHICO 0:2

36e minuut.
Ślifirczyk passt de bal met de wreef. Sârgu rent richting de bal. Tarnowski maakt een afschuwelijke overtreding. Tarnowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sârgu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sârgu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Feraru maakt een snoekduik en kopt de bal. Łazarewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 50%, MECHICO 50%.
FC SUSZ 91 - MECHICO 0:2

48e minuut.
Tylš is nu in balbezit. Tylš geeft de bal voor. Klungelig pakt Maculewicz de bal. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić draait met de bal, schiet en ... Łazarewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Feraru is nu in balbezit. Chorgoliani verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczowski is nu in balbezit. Dabić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabić schiet op doel. Łazarewicz bokst de bal weg.

51e minuut.
Feraru kopt de bal weg. Dabić rent richting de bal. Met opzet legt Maculewicz zijn tegenspeler op de grond. Maculewicz krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sârgu is nu in balbezit. Sârgu speelt de bal door. Tylš geeft een lange en hoge pass. Feraru krijgt zijn hoofd ertegen. Łazarewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - MECHICO 1:2

55e minuut.
Pasternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasternak raakt geblesseerd tijdens het duel. Ślifirczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pasternak maakt een snoekduik en kopt de bal. Andueza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Jáksó met de inworp. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy passt de bal met de wreef. Podobiński rent richting de bal. Podobiński draait met de bal, schiet en ... Andueza bokst de bal weg. Pasternak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - MECHICO 1:3

65e minuut.
Sârgu met een sublieme pass. Tylš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylš passt de bal zonder na te denken. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Łazarewicz bokst de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Ruminkiewicz komt het veld opgelopen. Spanoudakis komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Podobiński rent richting de bal. Jáksó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podobiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Baykam komt het veld opgelopen. Kwiczy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Podobiński kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sârgu passt de bal in één keer door. Tylš rent richting de bal. Tylš geeft de bal voor. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - MECHICO 2:3

90e minuut.
Ferretti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwiczy met een snelle inworp. Podobiński geeft de bal voor. Spanoudakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Pasternak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - MECHICO 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 40%, MECHICO 60%.
FC SUSZ 91 - MECHICO 2:4