Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.030
  • Stadion: Śliwa Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 11998
Śliwa Olimpia Pisarzowa
Własna 4-4-2v1 Tactiek Mid
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
54.7 gemiddelde waardering 39.4
very good Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen incredible


12e minuut.
Walkiewicz kopt de bal weg. Ayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayata speelt de bal door. Přednosta rent richting de bal. Přednosta haalt uit met een fantastische trap. Hegyháti bokst de bal weg. Indiano springt en kopt de bal. Hegyháti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berta rent richting de bal. Berta geeft een lange en hoge pass. Paal!

20e minuut.
Přednosta is nu in balbezit. Indiano rent richting de bal. Berta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berta krijgt een gele kaart. Indiano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domuś wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Olimpia Pisarzowa 1:0

26e minuut.
Domuś rent richting de bal. Domuś speelt de bal door. van der Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Zeeuw draait met de bal, schiet en ... Hegyháti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Olimpia Pisarzowa 2:0

40e minuut.
Domuś met een sublieme pass. Daar is Ayata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayata passt de bal in één keer door. van der Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Zeeuw draait met de bal, schiet en ... Hegyháti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Robles rent richting de bal. Robles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domuś met de inworp. Tùng Lâm geeft een hoge lob. Hegyháti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van der Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Zeeuw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Gabbio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śliwa 33%, Olimpia Pisarzowa 67%.
Śliwa - Olimpia Pisarzowa 2:0

48e minuut.
Gabbio passt de bal met de wreef. Přednosta is nu in balbezit. bin Japperil is nu in balbezit. Přednosta verovert de bal door een tackle van achteren. Přednosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ayata passt de bal in één keer door. van der Zeeuw is nu in balbezit. Berta verovert de bal door een tackle van achteren. Indiano rent richting de bal. Indiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Olimpia Pisarzowa 3:0

64e minuut.
Berta geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jovel stond buitenspel. Veli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van der Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Zeeuw draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Martín Morín geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domuś met de inworp. Ayata geeft een lange en hoge pass. Indiano maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Olimpia Pisarzowa 4:0

73e minuut.
Ayata rent richting de bal. Ayata speelt de bal door. van der Zeeuw rent richting de bal. van der Zeeuw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Olimpia Pisarzowa 5:0

76e minuut.
van der Zeeuw passt de bal in één keer door. Gabbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabbio met een sublieme pass. Ayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayata schiet op doel. Hegyháti bokst de bal weg. Paal!

85e minuut.
Berta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabbio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Přednosta rent richting de bal. Přednosta passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śliwa 37%, Olimpia Pisarzowa 63%.
Śliwa - Olimpia Pisarzowa 5:0