Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.K.S. Victoria Szczawa WKS Wawel Kraków
ALL-IN 2K22.2 Tactiek OST
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Szumanowski is nu in balbezit. Szumanowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caravati met een snelle inworp. Kahraman geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sobay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brunese is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - WKS Wawel Kraków 0:1

5e minuut.
Urdžík probeert naar een medespeler te passen. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche passt de bal met de wreef. Utech is nu in balbezit. Utech draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz geeft een hoge lob. Utech kopt de bal weg. Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Utech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche is nu in balbezit. Kivkucāns onderschept slim de pass. Utech rent richting de bal. Utech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Urdžík met een sublieme pass. Utech heeft problemen om de bal te vangen. Utech geeft een lange en hoge pass. Fritsche rent richting de bal. Fritsche haalt uit met een fantastische trap. Hasaničević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Brękus met een sublieme pass. Daar is Utech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utech probeert naar een medespeler te passen. Fritsche rent richting de bal. Fritsche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Caravati passt de bal zonder na te denken. Brękus rent richting de bal. Brękus probeert naar een medespeler te passen. Fritsche rent richting de bal. Fritsche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.K.S. Victoria Szczawa - WKS Wawel Kraków 1:1

36e minuut.
Fritsche kopt de bal weg. Opseth is nu in balbezit. Katsamanis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Katsamanis krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Utech de bal. Utech probeert naar een medespeler te passen. Fritsche rent richting de bal. Fritsche schiet op doel. Hasaničević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Opseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Opseth met een sublieme pass. Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas geeft een lange en hoge pass. Utech krijgt zijn hoofd ertegen. Hasaničević bokst de bal weg.

44e minuut.
Kivkucāns probeert naar een medespeler te passen. Opseth is nu in balbezit. Opseth geeft een lange en hoge pass. Utech rent richting de bal. Utech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 49%, WKS Wawel Kraków 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.K.S. Victoria Szczawa - WKS Wawel Kraków 1:1

48e minuut.
Kuisma passt de bal met de wreef. Chyliński is nu in balbezit. Nyilas begaat een overtreding. Nyilas krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szumanowski met de inworp. Brękus is nu in balbezit. Brękus geeft de bal voor. Kivkucāns onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Găină rent richting de bal. Găină geeft een hoge lob. Chyliński kopt de bal weg. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese haalt uit met een fantastische trap. Sobay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Oligati komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Brčvak passt de bal in één keer door. Fritsche is nu in balbezit. Kuisma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuisma krijgt een gele kaart. Fritsche is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fritsche neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Kobylaniec komt het veld opgelopen. Quacchero komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Kahraman de bal. Kahraman geeft een hoge lob. Hałapacz is nu in balbezit. Quacchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quacchero schiet op doel. Sobay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kuisma probeert naar een medespeler te passen. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină speelt de bal door. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati haalt uit met een fantastische trap. Sobay bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Oligati passt de bal zonder na te denken. Urdžík probeert naar een medespeler te passen. Kivkucāns is nu in balbezit. Fritsche verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chyliński kopt de bal weg. Kahraman speelt de bal door. Hałapacz heeft problemen om de bal te vangen. Oligati is nu in balbezit. Oligati schiet op doel. Sobay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klekowski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt Klekowski de bal. Klekowski probeert naar een medespeler te passen. Melo rent richting de bal. Melo geeft de bal voor. Quacchero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 59%, WKS Wawel Kraków 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.K.S. Victoria Szczawa - WKS Wawel Kraków 1:1