Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdovia Gdów Dziś Was Zjemy
gDoViA Tactiek śmieszna
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski passt de bal zonder na te denken. Basara rent richting de bal. Basara haalt uit met een fantastische trap. Kropek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 0:1

11e minuut.
Olaru geeft de bal voor. Timmer kopt de bal weg. Caetano heeft problemen om de bal te vangen. Caetano schiet op doel. Huamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 1:1

12e minuut.
Daar is Basara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafuente begaat een overtreding. Basara raakt geblesseerd tijdens het duel. Treijtel met een snel genomen vrije trap. Zambotti rent richting de bal. Zambotti schiet op doel. Kropek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Miró Quesada met een sublieme pass. Oksuz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lenţa neemt vlug de vrije trap. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Oksuz passt de bal zonder na te denken. Lafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente passt de bal met de wreef. Caetano rent richting de bal. Caetano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 2:1

20e minuut.
Miró Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró Quesada speelt de bal door. Lurling is nu in balbezit. Lurling geeft de bal voor. Daar is Oksuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Treijtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Treijtel passt de bal met de wreef. Oksuz is nu in balbezit. Oksuz draait met de bal, schiet en ... Huamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 3:1

24e minuut.
Herbski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soba de bal. Proença rent richting de bal. Proença draait met de bal, schiet en ... Kropek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 3:2

28e minuut.
Lafuente met een sublieme pass. Timmer is nu in balbezit. Timmer probeert naar een medespeler te passen. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano schiet op doel. Huamán bokst de bal weg. Lafuente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tufeanu komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Shevley verovert de bal door een tackle van achteren. Lenţa rent richting de bal. Lenţa probeert naar een medespeler te passen. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herbski is nu in balbezit. Sabina onderschept slim de pass. Zambotti rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Basara rent richting de bal. Basara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 3:3

42e minuut.
Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer speelt de bal door. Caetano heeft problemen om de bal te vangen. Caetano draait met de bal, schiet en ... Huamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 4:3

44e minuut.
Targoński met een sublieme pass. Shevley geeft een hoge lob. Lurling kopt de bal weg. Oksuz is nu in balbezit. Oksuz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 51%, Dziś Was Zjemy 49%.
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 4:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchner komt het veld opgelopen. Buchner met de inworp. Lurling is nu in balbezit. Lurling geeft de bal voor. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caetano springt en kopt de bal. Huamán bokst de bal weg. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 5:3

52e minuut.
Buchner is nu in balbezit. Herbski onderschept slim de pass. Herbski probeert naar een medespeler te passen. Proença rent richting de bal. Proença haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kropek trapt de bal weg. Buchner kopt de bal weg. Atanacković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Fogar komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiankowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Herbski verovert de bal door een tackle van achteren. Herbski speelt de bal door. Proença rent richting de bal. Proença geeft de bal voor. Kuśmierski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sabina onderschept slim de pass. Kuśmierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierski passt de bal zonder na te denken. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti schiet op doel. Kropek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Lenţa passt de bal met de wreef. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara passt de bal zonder na te denken. Herbski is nu in balbezit. Herbski haalt uit met een fantastische trap. Kropek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 5:4

71e minuut.
Miró Quesada is nu in balbezit. Miró Quesada passt de bal zonder na te denken. Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer geeft de bal voor. Oksuz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 6:4

72e minuut.
Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski passt de bal met de wreef. Timmer is nu in balbezit. Timmer geeft een lange en hoge pass. Oksuz springt en kopt de bal. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Huamán met een sublieme pass. Miró Quesada kopt de bal weg. Timmer is nu in balbezit. Timmer geeft een lange en hoge pass. Oksuz krijgt zijn hoofd ertegen. Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Atanacković verovert de bal door een tackle van achteren. Atanacković geeft een hoge lob. Olaru heeft problemen om de bal te vangen. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Olaru rent richting de bal. Olaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenţa met de inworp. Basara geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dobrzański met een sublieme pass. Herbski controleert de bal met de borst. Herbski geeft een hoge lob. Zambotti rent richting de bal. Zambotti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Dobrzański is nu in balbezit. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Soba zijn tegenspeler op de grond. Soba krijgt een gele kaart. Proença roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Proença kan niet meer verder spelen. Miura komt het veld opgelopen. Herbski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fogar onderschept slim de pass. Basara is nu in balbezit. Basara draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 59%, Dziś Was Zjemy 41%.
FC Gdovia Gdów - Dziś Was Zjemy 6:4