Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Wawel Kraków Norvicca
OST Tactiek basic
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 51.2
excellent Schieten very good
formidable Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Valkeajoki passt de bal zonder na te denken. Panaite rent richting de bal. Panaite passt de bal met de wreef. Daar is Biaggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaggi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dogas passt de bal in één keer door. Conte is nu in balbezit. Conte passt de bal in één keer door. Biaggi heeft problemen om de bal te vangen. Biaggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Norvicca 0:1

10e minuut.
Găină is nu in balbezit. Găină passt de bal zonder na te denken. Quacchero is nu in balbezit. Quacchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Wawel Kraków - Norvicca 1:1

23e minuut.
Valkeajoki is nu in balbezit. Chyliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valkeajoki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valkeajoki met een snel genomen vrije trap. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuisma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biaggi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biaggi neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Biaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Kuisma onderschept slim de pass. Panaite onderschept slim de pass. Panaite haalt uit met een fantastische trap. Hasaničević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Norvicca 1:2

40e minuut.
Quacchero passt de bal zonder na te denken. Kahraman is nu in balbezit. Kahraman geeft de bal voor. Brunese maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Wawel Kraków - Norvicca 2:2

42e minuut.
Kahraman passt de bal zonder na te denken. Quacchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman rent richting de bal. Kahraman geeft een hoge lob. Brunese springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 51%, Norvicca 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Wawel Kraków - Norvicca 2:2

47e minuut.
Conte heeft problemen om de bal te vangen. Machens is nu in balbezit. Machens passt de bal zonder na te denken. Biaggi is nu in balbezit. Biaggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Caravati met de inworp. Kahraman is nu in balbezit. Kahraman passt de bal zonder na te denken. Brunese is nu in balbezit. Brunese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Conte met een snelle inworp. Machens bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte geeft een hoge lob. Biaggi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kuisma passt de bal met de wreef. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite speelt de bal door. Machens is nu in balbezit. Machens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Ayla komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kahraman geeft een hoge lob. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński speelt de bal door. Ayla heeft problemen om de bal te vangen. Ayla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kobylaniec komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Líšnický is nu in balbezit. Líšnický geeft een lange en hoge pass. Kahraman is nu in balbezit. Kahraman geeft een lange en hoge pass. Ayla maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Norvicca 3:2

77e minuut.
Melo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Chyliński speelt de bal door. Melo rent richting de bal. Melo passt de bal zonder na te denken. Quacchero is nu in balbezit. Quacchero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Klekowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kuisma rent richting de bal. Kuisma passt de bal zonder na te denken. Klekowski rent richting de bal. Klekowski geeft een lange en hoge pass. Ayla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Norvicca 4:2

89e minuut.
Daar is Biaggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machens bereikt de bal nog maar net als eerste. Machens passt de bal in één keer door. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi draait met de bal, schiet en ... Hasaničević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 44%, Norvicca 56%.
WKS Wawel Kraków - Norvicca 4:2