Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.030
  • Stadion: Śliwa Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20399
Śliwa Dziś Was Zjemy
Własna 4-4-2v1 Tactiek śmieszna
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
55.5 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Treijtel verovert de bal door een tackle van achteren. Domuś onderschept slim de pass. Domuś geeft een lange en hoge pass. van der Zeeuw is nu in balbezit. van der Zeeuw draait met de bal, schiet en ... Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Přednosta is nu in balbezit. Přednosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Dziś Was Zjemy 1:0

10e minuut.
Strohsack geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenţa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Walkiewicz kopt de bal weg. Ayata controleert de bal met de borst. Ayata passt de bal zonder na te denken. Daar is van der Zeeuw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Zeeuw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Herbski probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierski is nu in balbezit. Ayata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayata krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Přednosta rent richting de bal. Targoński onderschept slim de pass. Targoński geeft een hoge lob. Basara is nu in balbezit. Basara geeft een hoge lob. Vittorini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Lâm geeft een lange en hoge pass. van der Zeeuw is nu in balbezit. van der Zeeuw geeft een lange en hoge pass. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huamán probeert naar een medespeler te passen. Veli kopt de bal weg. Tùng Lâm speelt de bal door. Rodríguez Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ramos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śliwa 47%, Dziś Was Zjemy 53%.
Śliwa - Dziś Was Zjemy 1:0

53e minuut.
Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Ramos probeert naar een medespeler te passen. Ayata geeft de bal voor. van der Zeeuw springt en kopt de bal. Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Klungelig pakt Basara de bal. Kyuranov verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierski onderschept slim de pass. Kuśmierski geeft de bal voor. Proença springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Śliwa - Dziś Was Zjemy 1:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Efir komt het veld opgelopen. Głodowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Basara speelt de bal door. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Strohsack onderschept slim de pass. Strohsack geeft de bal voor. van der Zeeuw krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Herbski verovert de bal door een tackle van achteren. Herbski speelt de bal door. Lenţa geeft een hoge lob. Basara is nu in balbezit. Basara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
van der Zeeuw controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dobrzański maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski rent richting de bal. Herbski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śliwa 51%, Dziś Was Zjemy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Śliwa - Dziś Was Zjemy 1:1