Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wily Zabrze FC Escapology
milo Tactiek def
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen goed


1e minuut.
Acuña passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Saarensivu de bal. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan geeft een hoge lob. Kalchev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - FC Escapology 1:0

3e minuut.
Ma`ga met een sublieme pass. Bołdys rent richting de bal. Bołdys geeft de bal voor. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Melgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acuña neemt de hoekschop. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Bołdys geeft een hoge lob. Klungelig pakt Silva Filho de bal. Kalchev rent richting de bal. Kalchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - FC Escapology 2:0

14e minuut.
Zoltai probeert naar een medespeler te passen. Acuña geeft een hoge lob. Daar is Benčo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalchev rent richting de bal. Kalchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - FC Escapology 3:0

19e minuut.
Zoltai probeert naar een medespeler te passen. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal met de wreef. Bołdys geeft de bal voor. Zanazanyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Melgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bisić probeert naar een medespeler te passen. Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid geeft de bal voor. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak haalt uit met een fantastische trap. Alfonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bołdys probeert naar een medespeler te passen. Ma`ga rent richting de bal. Bizet maakt een afschuwelijke overtreding. Bizet krijgt een gele kaart. Ma`ga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bołdys wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ma`ga speelt de bal door. Bołdys is nu in balbezit. Bołdys passt de bal in één keer door. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Parise geeft een hoge lob. Benčo met een sublieme pass. Bisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisić geeft de bal voor. Kaljulaid springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zoltai speelt de bal door. Klungelig pakt Acuña de bal. Acuña speelt de bal door. Bołdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bołdys geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 39%, FC Escapology 61%.
FC Wily Zabrze - FC Escapology 3:0

53e minuut.
Miñambres Pascual passt de bal zonder na te denken. Ma`ga rent richting de bal. Ma`ga geeft een hoge lob. Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bołdys passt de bal in één keer door. Acuña rent richting de bal. Acuña passt de bal met de wreef. Zoltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoltai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual passt de bal in één keer door. Ma`ga rent richting de bal. Szymczak verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ma`ga speelt de bal door. Bołdys is nu in balbezit. Bołdys passt de bal in één keer door. Zoltai geeft een hoge lob. Kalchev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Parise onderschept slim de pass. Parise geeft de bal voor. Acuña kopt de bal weg. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bisić probeert de bal met de borst te controleren. Bisić passt de bal met de wreef. Grigore met een sublieme pass. Szymczak rent richting de bal. Szymczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 46%, FC Escapology 54%.
FC Wily Zabrze - FC Escapology 3:0