Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Wola Mielecka 4 liga
4-3-3 v 0.2 Tactiek korczu_wroc
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
54.3 gemiddelde waardering 64.9
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Copain met een sublieme pass. Toscano heeft problemen om de bal te vangen. Toscano passt de bal zonder na te denken. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Herczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajáry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pázmándi probeert de bal met de borst te controleren. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Albinoni de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zima speelt de bal door. Cortis is nu in balbezit. Cortis passt de bal in één keer door. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... Mikita bokst de bal weg. Mikita met een sublieme pass. Zima bereikt de bal nog maar net als eerste. Zima geeft de bal voor. Mikita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Del Debbio probeert naar een medespeler te passen. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetec is nu in balbezit. Jõgis onderschept slim de pass. Jõgis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cortis probeert naar een medespeler te passen. Zima rent richting de bal. Zima passt de bal zonder na te denken. Krystlík is nu in balbezit. Krystlík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
MacGuire met een sublieme pass. Krystlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krystlík passt de bal zonder na te denken. Jõgis rent richting de bal. Jõgis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jõgis rent richting de bal. Adan rent richting de bal. Met opzet legt Jõgis zijn tegenspeler op de grond. Jõgis krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Copain de bal. Copain speelt de bal door. Toscano is nu in balbezit. Toscano geeft de bal voor. Pázmándi maakt een snoekduik en kopt de bal. Balana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wola Mielecka 45%, 4 liga 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Wola Mielecka - 4 liga 0:0

53e minuut.
Gomes probeert de bal met de borst te controleren. Krystlík probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kmetec de bal. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pożegowiak komt het veld opgelopen. Gajáry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Pázmándi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Masì komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano passt de bal met de wreef. Copain rent richting de bal. Copain geeft een hoge lob. Toscano krijgt zijn hoofd ertegen. Balana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jõgis is nu in balbezit. Pázmándi onderschept slim de pass. Pázmándi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wola Mielecka - 4 liga 0:1

70e minuut.
Toscano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fabiański komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kmetec probeert naar een medespeler te passen. Cortis bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka onderschept slim de pass. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Mikita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Copain speelt de bal door. MacGuire onderschept slim de pass. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. Balana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wola Mielecka 45%, 4 liga 55%.
LKS Wola Mielecka - 4 liga 0:1