Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: Team6969 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Team6969 Wilital
no. 1 Tactiek AK 6 c
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.6 gemiddelde waardering 56
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bajorek kopt de bal weg. Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan geeft een hoge lob. Wach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Wilital 1:0

19e minuut.
Daar is Łuczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holttinen rent richting de bal. Łuczak onderschept slim de pass. Wach rent richting de bal. Wach haalt uit met een fantastische trap. Sold bokst de bal weg.

29e minuut.
Berlangeri kopt de bal weg. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Służewski. Służewski krijgt een gele kaart. Salamoński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šedurskas met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dusza met een sublieme pass. Klungelig pakt Łuczak de bal. Łuczak passt de bal met de wreef. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Wilital 2:0

35e minuut.
Leriotis met een sublieme pass. Dusza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van den Branden. Van den Branden krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Sold probeert naar een medespeler te passen. Ponce kopt de bal weg. Daar is Berlangeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden passt de bal met de wreef. Daar is Šedurskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šedurskas draait met de bal, schiet en ... Davidovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Wilital 2:1

43e minuut.
Šedurskas kopt de bal weg. Daar is Van den Branden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietrzykowski. Pietrzykowski krijgt een gele kaart. Van den Branden raakt geblesseerd tijdens het duel. Šedurskas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salamoński kopt de bal weg. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ponce speelt de bal door. Salamoński probeert de bal met de borst te controleren. Leriotis rent richting de bal. Salamoński verovert de bal door een tackle van achteren. Salamoński draait met de bal, schiet en ... Davidovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team6969 37%, Wilital 63%.
Team6969 - Wilital 2:1

59e minuut.
Łuczak heeft problemen om de bal te vangen. Wach rent richting de bal. Vaherna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaherna krijgt een gele kaart. Šedurskas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radziusz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Riedl is nu in balbezit. Wach onderschept slim de pass. Łuczak rent richting de bal. Łuczak haalt uit met een fantastische trap. Sold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Radziusz met de inworp. Ponce geeft een lange en hoge pass. Salamoński maakt een snoekduik en kopt de bal. Davidovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team6969 - Wilital 2:2

70e minuut.
Dusza heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dusza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pietrzykowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wach rent richting de bal. Wach draait met de bal, schiet en ... Sold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Firea probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Radziusz de bal. Radziusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team6969 57%, Wilital 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team6969 - Wilital 2:2