Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paginator Armada HKS Albatros
523 eklapa Tactiek now
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
47.6 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten formidable
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Dunaj passt de bal met de wreef. Apreotesei rent richting de bal. Hirsig rent richting de bal. Hirsig geeft een lange en hoge pass. Dobek springt en kopt de bal. Dobrzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bubla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - HKS Albatros 0:1

5e minuut.
Verev is nu in balbezit. Dunaj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdolski. Zdolski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Hirsig bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei rent richting de bal. Hirsig is nu in balbezit. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hirsig rent richting de bal. Nieznośny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hirsig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hirsig kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Rydel onderschept slim de pass. Dunaj verovert de bal door een tackle van achteren. Dunaj passt de bal in één keer door. Dobek is nu in balbezit. Dobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - HKS Albatros 0:2

21e minuut.
Hirsig probeert naar een medespeler te passen. Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan geeft een hoge lob. Dobek rent richting de bal. Dobek haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Fernández Magdaleno kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Afacan de bal onder controle te krijgen. Cichoński rent richting de bal. Afacan onderschept slim de pass. Afacan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dobek rent richting de bal. Cichoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan onderschept slim de pass. Dobek rent richting de bal. Dobek draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 56%, HKS Albatros 44%.
Paginator Armada - HKS Albatros 0:2

47e minuut.
Dunaj passt de bal met de wreef. Nieznośny is nu in balbezit. Nieznośny met een sublieme pass. Klungelig pakt Hirsig de bal. Hirsig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Zdolski rent richting de bal. Dunaj onderschept slim de pass. Dunaj met een sublieme pass. Hirsig geeft de bal voor. Dobek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - HKS Albatros 0:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieznośny met de inworp. Zdolski geeft een hoge lob. Jeleń maakt een snoekduik en kopt de bal. Verelst probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zdolski passt de bal zonder na te denken. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks met een sublieme pass. Maśnik is nu in balbezit. Maśnik haalt uit met een fantastische trap. Verelst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matito bereikt de bal nog maar net als eerste. Matito geeft een hoge lob. Dobek rent richting de bal. Dobek schiet op doel. Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - HKS Albatros 0:4

62e minuut.
Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan passt de bal met de wreef. Hirsig geeft de bal voor. Dobek is nu in balbezit. Dobek haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bubla de bal. Bubla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - HKS Albatros 0:5

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Jastrzębiec de bal onder controle te krijgen. Bubla rent richting de bal. Hirsig rent richting de bal. Hirsig haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - HKS Albatros 0:6

69e minuut.
Klungelig pakt Cichoński de bal. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek schiet op doel. Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - HKS Albatros 0:7

82e minuut.
Reks passt de bal met de wreef. Koszek rent richting de bal. Želivka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zdolski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Maśnik rent richting de bal. Maśnik haalt uit met een fantastische trap. Verelst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Nieznośny heeft problemen om de bal te vangen. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei passt de bal in één keer door. Bubla rent richting de bal. Bubla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - HKS Albatros 0:8

86e minuut.
Afacan met een snelle inworp. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hirsig neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Bubla probeert naar een medespeler te passen. Hirsig heeft problemen om de bal te vangen. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - HKS Albatros 0:9

88e minuut.
Zdolski met een sublieme pass. Nieznośny rent richting de bal. Hirsig begaat een overtreding. Hirsig krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Matito geeft een hoge lob. Inworp. Reks met een snelle inworp. Maśnik rent richting de bal. Maśnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Afacan kopt de bal weg. Dobek probeert de bal aan de voet te houden. Hirsig is nu in balbezit. Hirsig schiet op doel. Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - HKS Albatros 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 52%, HKS Albatros 48%.
Paginator Armada - HKS Albatros 0:10