Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waryniol City FC Pijaki Zajączki
4at2 Tactiek Mistrzowska
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 49.8
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Frydecki met een sublieme pass. Štírek is nu in balbezit. Štírek passt de bal zonder na te denken. Budnicki heeft problemen om de bal te vangen. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solel bereikt de bal nog maar net als eerste. Solel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - FC Pijaki Zajączki 1:0

10e minuut.
Einfalt geeft een lange en hoge pass. Daar is Harvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francese rent richting de bal. Francese haalt uit met een fantastische trap. Kostecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waryniol City - FC Pijaki Zajączki 1:1

13e minuut.
Ursíny geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mapp de bal onder controle te krijgen. Rivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivaldo draait met de bal, schiet en ... Kostecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - FC Pijaki Zajączki 1:2

15e minuut.
Rivaldo geeft een hoge lob. Harvan heeft problemen om de bal te vangen. Francese is nu in balbezit. Francese haalt uit met een fantastische trap. Kostecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Francese is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Harvan ... Strafschop! Francese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Einfalt neemt zijn aanloop. Kostecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - FC Pijaki Zajączki 1:3

21e minuut.
Einfalt rent richting de bal. Einfalt passt de bal in één keer door. Rivaldo probeert naar een medespeler te passen. Francese rent richting de bal. Francese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mester met een sublieme pass. Klungelig pakt Rivaldo de bal. Rivaldo speelt de bal door. Klungelig pakt Francese de bal. Francese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Widera trapt de bal weg van het doel. Hebeisen kopt de bal weg. Klungelig pakt Solel de bal. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - FC Pijaki Zajączki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waryniol City 59%, FC Pijaki Zajączki 41%.
Waryniol City - FC Pijaki Zajączki 2:3

56e minuut.
Mapp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koszut de bal. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. Mester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waryniol City - FC Pijaki Zajączki 3:3

56e minuut.
Budnicki is nu in balbezit. Koszut is nu in balbezit. Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. Mester probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Einfalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Einfalt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Susavila komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Francese neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - FC Pijaki Zajączki 3:4

63e minuut.
Rivaldo passt de bal met de wreef. Francese heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki is nu in balbezit. Francese verovert de bal door een tackle van achteren. Francese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rivaldo passt de bal met de wreef. Einfalt is nu in balbezit. Einfalt haalt uit met een fantastische trap. Ursíny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Souza neemt de hoekschop. Einfalt rent richting de bal. Einfalt schiet op doel. Kostecki bokst de bal weg.

70e minuut.
Klungelig pakt Susavila de bal. Susavila passt de bal in één keer door. Wężyk probeert de bal met de borst te controleren. Solel is nu in balbezit. Solel draait met de bal, schiet en ... Mester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waryniol City - FC Pijaki Zajączki 4:4

71e minuut.
Smoleń komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Smoleń is nu in balbezit. Smoleń met een sublieme pass. Susavila is nu in balbezit. Susavila draait met de bal, schiet en ... Mester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - FC Pijaki Zajączki 5:4

81e minuut.
Rivaldo probeert naar een medespeler te passen. Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot passt de bal in één keer door. Daar is Einfalt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einfalt haalt uit met een fantastische trap. Kostecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waryniol City 52%, FC Pijaki Zajączki 48%.
Waryniol City - FC Pijaki Zajączki 5:4