Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: 4 liga Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12192
4 liga FC Escapology
korczu_wroc Tactiek def
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 59.5
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen solide


5e minuut.
Miñambres Pascual speelt de bal door. Copain is nu in balbezit. Copain geeft een lange en hoge pass. Toscano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC Escapology 1:0

10e minuut.
Bizet is nu in balbezit. Bizet passt de bal zonder na te denken. Miñambres Pascual met een sublieme pass. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Miñambres Pascual passt de bal met de wreef. Kaljulaid rent richting de bal. Met opzet legt Cernega zijn tegenspeler op de grond. Cernega krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisić passt de bal zonder na te denken. Szymczak is nu in balbezit. Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kmetec rent richting de bal. Kmetec geeft een hoge lob. Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain geeft een hoge lob. Pázmándi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Melgar probeert naar een medespeler te passen. Szymczak kopt de bal weg. Gomes controleert de bal met de borst. Kaljulaid is nu in balbezit. Kaljulaid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bisić kopt de bal weg. Kaljulaid is nu in balbezit. Met opzet legt Gomes zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gomes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gomes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Adan verovert de bal door een tackle van achteren. Gajáry is nu in balbezit. Gajáry passt de bal met de wreef. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... Melgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Copain passt de bal in één keer door. Toscano rent richting de bal. Lervik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toscano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pázmándi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Melgar bokst de bal weg.

40e minuut.
Lervik verovert de bal door een tackle van achteren. Lervik met een sublieme pass. Silva Filho met een sublieme pass. Kaljulaid rent richting de bal. Kaljulaid haalt uit met een fantastische trap. Mikita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cernega onderschept slim de pass. Cernega speelt de bal door. Copain is nu in balbezit. Copain geeft een hoge lob. Pázmándi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 52%, FC Escapology 48%.
4 liga - FC Escapology 1:0

52e minuut.
Bizet is nu in balbezit. Bizet passt de bal zonder na te denken. Szymczak is nu in balbezit. Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid schiet op doel. Mikita bokst de bal weg.

63e minuut.
Cernega passt de bal met de wreef. Daar is Copain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copain geeft een hoge lob. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... Melgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Copain zal de hoekschop nemen. Melgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Toscano is nu in balbezit. Toscano passt de bal met de wreef. Copain is nu in balbezit. Copain geeft de bal voor. Pázmándi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fabiański komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Szymczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cernega rent richting de bal. Cernega passt de bal met de wreef. Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Fabiański rent richting de bal. Fabiański passt de bal zonder na te denken. Copain heeft problemen om de bal te vangen. Copain geeft een hoge lob. Pázmándi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC Escapology 2:0

78e minuut.
Adan onderschept slim de pass. Adan geeft de bal voor. Benčo probeert de bal aan de voet te houden. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kmetec heeft problemen om de bal te vangen. Kaljulaid onderschept slim de pass. Adan begaat een overtreding. Adan krijgt een gele kaart. Kaljulaid raakt geblesseerd tijdens het duel. Grigore wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mikita trapt de bal weg. Copain geeft de bal voor. Benčo kopt de bal weg. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Szymczak kopt de bal weg. Kmetec geeft een hoge lob. Pázmándi kopt de bal weg. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Melgar bokst de bal weg.

87e minuut.
Cernega probeert naar een medespeler te passen. Copain rent richting de bal. Copain passt de bal met de wreef. Toscano is nu in balbezit. Toscano schiet op doel. Melgar bokst de bal weg.

90e minuut.
Toscano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Copain de bal. Copain speelt de bal door. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 50%, FC Escapology 50%.
4 liga - FC Escapology 2:0