Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: Głuchowiec
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14836
FC Escapology LKS Wola Mielecka
def Tactiek 4-3-3 v 0.2
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten solid
excellent Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Cortis met een sublieme pass. Krystlík rent richting de bal. Krystlík met een sublieme pass. Klungelig pakt Kotora de bal. Kotora geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Cortis met een sublieme pass. Zima is nu in balbezit. Zima speelt de bal door. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Melgar trapt de bal weg. Kotora kopt de bal weg. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Melgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Silva Filho geeft een hoge lob. Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljulaid rent richting de bal. Kaljulaid draait met de bal, schiet en ... Balana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - LKS Wola Mielecka 1:0

12e minuut.
Kotora rent richting de bal. Kotora geeft een hoge lob. Zima kopt de bal weg. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saarensivu trapt de bal weg. Cortis kopt de bal weg. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Miodek verovert de bal door een tackle van achteren. Miodek geeft een hoge lob. Zima bereikt de bal nog maar net als eerste. Zima geeft de bal voor. Jõgis krijgt zijn hoofd ertegen. Melgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kotora zal de hoekschop nemen. Daar is Silva Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Krystlík de bal. Cortis speelt de bal door. Kotora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotora geeft de bal voor. Jõgis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Miodek rent richting de bal. Silva Filho onderschept slim de pass. Silva Filho speelt de bal door. Jõgis rent richting de bal. Jõgis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 70%, LKS Wola Mielecka 30%.
FC Escapology - LKS Wola Mielecka 1:0

58e minuut.
Doeltrap. Pożegowiak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Zima heeft problemen om de bal te vangen. Grigore rent richting de bal. Grigore passt de bal in één keer door. Szymczak rent richting de bal. Szymczak schiet op doel. Balana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Jõgis de bal. Kaljulaid rent richting de bal. Kaljulaid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - LKS Wola Mielecka 2:0

61e minuut.
Pożegowiak rent richting de bal. Kaljulaid onderschept slim de pass. Kaljulaid passt de bal in één keer door. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak draait met de bal, schiet en ... Balana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jõgis rent richting de bal. Kaljulaid verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljulaid haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - LKS Wola Mielecka 3:0

62e minuut.
Zima passt de bal met de wreef. Albinoni rent richting de bal. Kaljulaid onderschept slim de pass. Kaljulaid schiet op doel. Balana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Grigore is nu in balbezit. Grigore passt de bal in één keer door. Albinoni is nu in balbezit. Kaljulaid verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljulaid schiet op doel. Balana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Grigore passt de bal met de wreef. Bizet met een sublieme pass. Kaljulaid rent richting de bal. Kaljulaid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - LKS Wola Mielecka 4:0

71e minuut.
Masì komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Grigore met een sublieme pass. Bizet met een sublieme pass. Bisić met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaljulaid de bal. Kaljulaid haalt uit met een fantastische trap. Balana bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 38%, LKS Wola Mielecka 62%.
FC Escapology - LKS Wola Mielecka 4:0