Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: JKS Jeleń Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16237
JKS Jeleń Team6969
Pro 2 Tactiek no. 1
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
50.2 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Velazco passt de bal zonder na te denken. Barrios rent richting de bal. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Velazco is nu in balbezit. Velazco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - Team6969 1:0

4e minuut.
Inworp. Barrios met de inworp. Musiałowski rent richting de bal. Musiałowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - Team6969 2:0

9e minuut.
Musiałowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petikyan met de inworp. Dusza is nu in balbezit. Dusza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Petikyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Służewski passt de bal in één keer door. Dusza heeft problemen om de bal te vangen. Dusza geeft een hoge lob. Vasko bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Burton rent richting de bal. Burton passt de bal met de wreef. Velazco rent richting de bal. Velazco schiet op doel. Davidovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - Team6969 3:0

24e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Służewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Służewski met een snel genomen vrije trap. Martić controleert de bal met de borst. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Petikyan is nu in balbezit. Petikyan geeft de bal voor. Daar is Czerembor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wach verovert de bal door een tackle van achteren. Wach draait met de bal, schiet en ... Vasko bokst de bal weg.

37e minuut.
Inworp. Petikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dusza is nu in balbezit. Dusza draait met de bal, schiet en ... Wach springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velazco bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski begaat een overtreding. Służewski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Służewski geeft de bal voor. Velazco met een sublieme pass. Burton is nu in balbezit. Burton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Musiałowski speelt de bal door. Burton met een sublieme pass. Barrios rent richting de bal. Barrios geeft de bal voor. Distinzieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - Team6969 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jeleń 52%, Team6969 48%.
JKS Jeleń - Team6969 4:0

48e minuut.
Marszał geeft een lange en hoge pass. Berlangeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Distinzieri zijn tegenspeler op de grond. Distinzieri krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Pietrzykowski heeft problemen om de bal te vangen. Musiałowski geeft een hoge lob. Daar is Bajorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velazco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velazco schiet op doel. Davidovici bokst de bal weg.

54e minuut.
Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdrowski onderschept slim de pass. Uzdrowski geeft een lange en hoge pass. Wach rent richting de bal. Wach schiet op doel. Vasko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - Team6969 4:1

58e minuut.
Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrios met de inworp. Musiałowski geeft een lange en hoge pass. Davidovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Distinzieri rent richting de bal. Distinzieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - Team6969 5:1

61e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios met een sublieme pass. Velazco is nu in balbezit. Velazco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - Team6969 6:1

65e minuut.
Barrios geeft een hoge lob. Distinzieri is nu in balbezit. Pietrzykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Distinzieri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Burton met een sublieme pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal zonder na te denken. Velazco rent richting de bal. Velazco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - Team6969 7:1

81e minuut.
Służewski met een sublieme pass. Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza speelt de bal door. Pietrzykowski is nu in balbezit. Pietrzykowski geeft de bal voor. Vasko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Leriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios onderschept slim de pass. Barrios schiet op doel. Davidovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jeleń 48%, Team6969 52%.
JKS Jeleń - Team6969 7:1