Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKS Jeleń FC Escapology
Pro 2 Tactiek def
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 63.2
adequate Schieten formidable
very good Passen formidable
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Marszał speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal zonder na te denken. Velazco heeft problemen om de bal te vangen. Velazco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bisić passt de bal met de wreef. Grigore is nu in balbezit. Grigore passt de bal met de wreef. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bisić geeft een hoge lob. Vasko speelt de bal door. Bisić kopt de bal weg. Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid haalt uit met een fantastische trap. Vasko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Uzdrowski is nu in balbezit. Uzdrowski geeft de bal voor. Bisić kopt de bal weg. Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid schiet op doel. Vasko bokst de bal weg.

24e minuut.
Kaljulaid is nu in balbezit. Grigore rent richting de bal. Grigore passt de bal met de wreef. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak haalt uit met een fantastische trap. Vasko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - FC Escapology 0:1

25e minuut.
Uzdrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdrowski geeft een lange en hoge pass. Bisić kopt de bal weg. Kaljulaid rent richting de bal. Kaljulaid draait met de bal, schiet en ... Vasko bokst de bal weg.

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grigore zal de hoekschop nemen. Burton rent richting de bal. Kaljulaid verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljulaid haalt uit met een fantastische trap. Skonieczka probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grigore geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skonieczka kopt de bal weg. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak schiet op doel. Vasko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Bisić geeft een hoge lob. Skonieczka kopt de bal weg. Martić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grigore geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vasko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jeleń 61%, FC Escapology 39%.
JKS Jeleń - FC Escapology 0:1

49e minuut.
Martić rent richting de bal. Kaljulaid onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grigore neemt de hoekschop. Kaljulaid krijgt zijn hoofd ertegen. Vasko bokst de bal weg. Daar is Martić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grigore geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaljulaid springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bisić de bal onder controle te krijgen. Bisić speelt de bal door. Kaljulaid rent richting de bal. Kaljulaid draait met de bal, schiet en ... Vasko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Szymczak is nu in balbezit. Uzdrowski is nu in balbezit. Uzdrowski geeft een hoge lob. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Vasko probeert naar een medespeler te passen. Barrios kopt de bal weg. Daar is Burton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaljulaid is nu in balbezit. Kaljulaid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bizet kopt de bal weg. Kaljulaid rent richting de bal. Met opzet legt Marszał zijn tegenspeler op de grond. Marszał krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Vasko trapt de bal weg van het doel. Bizet kopt de bal weg. Kaljulaid is nu in balbezit. Kaljulaid schiet op doel. Vasko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - FC Escapology 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jeleń 64%, FC Escapology 36%.
JKS Jeleń - FC Escapology 0:2