Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: 4 liga Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12950
4 liga HKS Albatros
korczu_wroc Tactiek now
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
27 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 56.4
incredible Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Adan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kurosawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirsig geeft de bal voor. Afacan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Muszyński met een snelle inworp. Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan probeert naar een medespeler te passen. Dobek is nu in balbezit. Dobek haalt uit met een fantastische trap. Mikita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adan kopt de bal weg. Małyszka heeft problemen om de bal te vangen. Hirsig is nu in balbezit. Hirsig draait met de bal, schiet en ... Mikita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gomes met een sublieme pass. Cernega bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernega passt de bal in één keer door. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano draait met de bal, schiet en ... Suri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - HKS Albatros 1:0

11e minuut.
Cernega is nu in balbezit. Cernega speelt de bal door. Toscano rent richting de bal. Toscano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Hirsig geeft een lange en hoge pass. Małyszka kopt de bal weg. Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan geeft een hoge lob. Dobek springt en kopt de bal. Mikita bokst de bal weg.

17e minuut.
Gomes passt de bal met de wreef. Muszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Copain is nu in balbezit. Copain geeft een hoge lob. Pázmándi maakt een snoekduik en kopt de bal. Suri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lobeiras Sánchez heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Copain zal de hoekschop nemen. Pázmándi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gajáry rent richting de bal. Gajáry passt de bal in één keer door. Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain geeft een lange en hoge pass. Pázmándi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - HKS Albatros 2:0

23e minuut.
Copain is nu in balbezit. Muszyński is nu in balbezit. Copain verovert de bal door een tackle van achteren. Copain geeft een lange en hoge pass. Toscano maakt een snoekduik en kopt de bal. Suri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - HKS Albatros 3:0

27e minuut.
Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei schiet op doel. Bubla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi schiet op doel. Suri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cernega met een sublieme pass. Pázmándi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurosawa. Kurosawa krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cernega met een sublieme pass. Gajáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajáry passt de bal in één keer door. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Afacan speelt de bal door. Hirsig is nu in balbezit. Hirsig met een sublieme pass. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dunaj neemt vlug de vrije trap. Bubla is nu in balbezit. Adan speelt de bal door. Bubla rent richting de bal. Bubla draait met de bal, schiet en ... Mikita bokst de bal weg.

42e minuut.
Adan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirsig met de inworp. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Apreotesei de bal. Gajáry is nu in balbezit. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - HKS Albatros 4:0

45e minuut.
Inworp. Copain met een snelle inworp. Lobeiras Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano onderschept slim de pass. Toscano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 41%, HKS Albatros 59%.
4 liga - HKS Albatros 4:0

51e minuut.
Gajáry passt de bal zonder na te denken. Copain speelt de bal door. Toscano rent richting de bal. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cernega speelt de bal door. Klungelig pakt Gajáry de bal. Gajáry speelt de bal door. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pázmándi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pázmándi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - HKS Albatros 5:0

58e minuut.
Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel onderschept slim de pass. Sanmiguel geeft een lange en hoge pass. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. Suri probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gomes is nu in balbezit. Gomes passt de bal zonder na te denken. Gajáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi schiet op doel. Suri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toscano rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fabiański komt het veld opgelopen. Guelfo komt het veld opgelopen. Samarone komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Samarone geeft een hoge lob. Lobeiras Sánchez rent richting de bal. Toscano verovert de bal door een tackle van achteren. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Suri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - HKS Albatros 6:0

71e minuut.
Małyszka verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek rent richting de bal. Bubla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - HKS Albatros 6:1

77e minuut.
Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain probeert naar een medespeler te passen. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano schiet op doel. Suri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - HKS Albatros 7:1

82e minuut.
Małyszka onderschept slim de pass. Małyszka geeft een lange en hoge pass. Toscano rent richting de bal. Toscano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - HKS Albatros 8:1

87e minuut.
Toscano probeert naar een medespeler te passen. Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain passt de bal zonder na te denken. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - HKS Albatros 9:1

88e minuut.
Apreotesei rent richting de bal. Hirsig met een sublieme pass. Daar is Dunaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 41%, HKS Albatros 59%.
4 liga - HKS Albatros 9:1