Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Wola Mielecka Paginator Armada
4-4-2 v.0.3 Tactiek lip 2022 lewa
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 4
54.6 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Jeleń is nu in balbezit. Jeleń geeft een lange en hoge pass. Maśnik rent richting de bal. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zima speelt de bal door. Kotora rent richting de bal. Kotora passt de bal zonder na te denken. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo schiet op doel. Dobrzyński bokst de bal weg. Nieznośny is nu in balbezit. Jõgis verovert de bal door een tackle van achteren. Jõgis draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński bokst de bal weg. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Del Debbio speelt de bal door. Kotora is nu in balbezit. Reks maakt een afschuwelijke overtreding. Reks krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Arredondo rent richting de bal. Zdolski is nu in balbezit. Kotora speelt de bal door. Zima geeft de bal voor. Jõgis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Takagi heeft problemen om de bal te vangen. Del Debbio is nu in balbezit. Del Debbio probeert naar een medespeler te passen. Jõgis heeft problemen om de bal te vangen. Jõgis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kotora geeft een lange en hoge pass. Cichoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arredondo zijn tegenspeler op de grond. Arredondo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Zdolski speelt de bal door. Koszek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cortis. Koszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zdolski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Reks geeft een lange en hoge pass. Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotora krijgt een gele kaart. Maśnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Koszek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Domingos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wola Mielecka - Paginator Armada 0:1

44e minuut.
Rydel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Debbio met de inworp. Kotora rent richting de bal. Kotora geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wola Mielecka 42%, Paginator Armada 58%.
LKS Wola Mielecka - Paginator Armada 0:1

54e minuut.
Cichoński kopt de bal weg. Klungelig pakt Muraś de bal. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Wola Mielecka - Paginator Armada 1:1

56e minuut.
Zima speelt de bal door. Josse rent richting de bal. Josse geeft de bal voor. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Muraś geeft de bal voor. Inworp. Del Debbio met de inworp. Kotora is nu in balbezit. Kotora passt de bal met de wreef. Paal!

63e minuut.
Cichoński is nu in balbezit. Cichoński geeft een lange en hoge pass. Daar is Del Debbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Debbio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wola Mielecka - Paginator Armada 2:1

68e minuut.
Dobrzyński rent richting de bal. Dobrzyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zima met de inworp. Kotora geeft de bal voor. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Takagi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Debbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nieznośny moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nieznośny schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Del Debbio raakt geblesseerd tijdens het duel. Takagi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Muraś de bal. Jõgis rent richting de bal. Jõgis draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Reks geeft een lange en hoge pass. Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń passt de bal zonder na te denken. Maśnik rent richting de bal. Maśnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dobrzyński neemt vlug de vrije trap. Reks kopt de bal weg. Takagi heeft problemen om de bal te vangen. Jeleń is nu in balbezit. Jeleń geeft een lange en hoge pass. Domingos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Del Debbio rent richting de bal. Del Debbio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kotora de bal. Kotora haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wola Mielecka - Paginator Armada 3:1

86e minuut.
Del Debbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Debbio passt de bal met de wreef. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wola Mielecka - Paginator Armada 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wola Mielecka 46%, Paginator Armada 54%.
LKS Wola Mielecka - Paginator Armada 4:1