Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pijaki Zajączki Wilital
Mistrzowska Tactiek AK 6 d
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 52.4
very good Schieten very good
very good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Broberg geeft een lange en hoge pass. Rosiecki rent richting de bal. Firea begaat een overtreding. Rosiecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Souza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Francese springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Wilital 1:0

7e minuut.
Rogerio geeft een lange en hoge pass. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński verovert de bal door een tackle van achteren. Salamoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pijaki Zajączki - Wilital 1:1

11e minuut.
Rivaldo met een sublieme pass. Francese rent richting de bal. Francese draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Holttinen de bal onder controle te krijgen. Sold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Wilital 2:1

12e minuut.
Einfalt passt de bal met de wreef. Caillot rent richting de bal. Caillot probeert naar een medespeler te passen. Francese is nu in balbezit. Francese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Strauber met een sublieme pass. Salamoński is nu in balbezit. Salamoński passt de bal zonder na te denken. Firea is nu in balbezit. Firea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Strauber geeft een lange en hoge pass. Schönewolf kopt de bal weg. Díaz rent richting de bal. Salamoński verovert de bal door een tackle van achteren. Salamoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Einfalt rent richting de bal. Einfalt speelt de bal door. Francese is nu in balbezit. Francese schiet op doel. Sold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Wilital 3:1

29e minuut.
Salamoński passt de bal in één keer door. Firea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosiecki. Rosiecki krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Firea heeft problemen om de bal te vangen. Koszut rent richting de bal. Firea verovert de bal door een tackle van achteren. Firea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Wilital 3:2

31e minuut.
Francese is nu in balbezit. Rogerio met een sublieme pass. Idzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Francese onderschept slim de pass. Francese schiet op doel. Sold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Gorlat de bal onder controle te krijgen. Einfalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Einfalt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Wilital 4:2

35e minuut.
Rivaldo probeert naar een medespeler te passen. Caillot met een sublieme pass. Francese is nu in balbezit. Francese draait met de bal, schiet en ... Sold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Wilital 5:2

37e minuut.
Sold met een sublieme pass. Rogerio kopt de bal weg. Schönewolf probeert de bal aan de voet te houden. Salamoński rent richting de bal. Salamoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Francese passt de bal met de wreef. Rivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivaldo probeert naar een medespeler te passen. Einfalt heeft problemen om de bal te vangen. Einfalt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rosiecki met een sublieme pass. Gorlat rent richting de bal. Gorlat passt de bal met de wreef. Firea rent richting de bal. Firea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pijaki Zajączki 45%, Wilital 55%.
FC Pijaki Zajączki - Wilital 5:2

50e minuut.
Souza kopt de bal weg. Daar is Broberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einfalt rent richting de bal. Einfalt geeft de bal voor. Francese krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Salamoński kopt de bal weg. Schönewolf rent richting de bal. Firea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Firea krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Francese met een sublieme pass. Einfalt is nu in balbezit. Gorlat maakt een afschuwelijke overtreding. Gorlat krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Broberg kopt de bal weg. Gorlat geeft een lange en hoge pass. Widera controleert de bal met de borst. Salamoński rent richting de bal. Salamoński schiet op doel. Mester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Schönewolf geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ponce de bal. Ponce geeft een hoge lob. Salamoński krijgt zijn hoofd ertegen. Mester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Wilital 5:3

59e minuut.
Einfalt is nu in balbezit. Holttinen verovert de bal door een tackle van achteren. Holttinen probeert naar een medespeler te passen. Francese rent richting de bal. Francese schiet op doel. Sold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Francese bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Holttinen rent richting de bal. Francese verovert de bal door een tackle van achteren. Francese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Wilital 6:3

67e minuut.
Strauber passt de bal zonder na te denken. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schönewolf de bal onder controle te krijgen. Mester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gorlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorlat geeft een lange en hoge pass. Rosiecki probeert de bal aan de voet te houden. Einfalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Einfalt schiet op doel. Sold bokst de bal weg.

69e minuut.
Rosiecki passt de bal in één keer door. Francese bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziusz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Francese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Einfalt kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Einfalt is nu in balbezit. Einfalt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Francese passt de bal met de wreef. Rivaldo met een sublieme pass. Klungelig pakt Einfalt de bal. Einfalt haalt uit met een fantastische trap. Sold probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Wilital 7:3

73e minuut.
Radziusz verovert de bal door een tackle van achteren. Radziusz geeft een lange en hoge pass. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński schiet op doel. Mester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Wilital 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pijaki Zajączki 45%, Wilital 55%.
FC Pijaki Zajączki - Wilital 7:4