Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waryniol City Team6969
4at2 Tactiek no. 1
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Petikyan met een sublieme pass. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak passt de bal met de wreef. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kostecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Petikyan is nu in balbezit. Petikyan passt de bal met de wreef. Harvan is nu in balbezit. Wach onderschept slim de pass. Wach schiet op doel. Kostecki bokst de bal weg.

17e minuut.
Harvan verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki rent richting de bal. Frydecki geeft een hoge lob. Solel bereikt de bal nog maar net als eerste. Solel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dusza rent richting de bal. Dusza met een sublieme pass. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Team6969 0:1

25e minuut.
Berlangeri onderschept slim de pass. Berlangeri geeft de bal voor. Daar is Mapp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan draait met de bal, schiet en ... Kostecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Hebeisen probeert naar een medespeler te passen. Smoleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń geeft een hoge lob. Solel bereikt de bal nog maar net als eerste. Solel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waryniol City 56%, Team6969 44%.
Waryniol City - Team6969 0:1

47e minuut.
Hebeisen passt de bal zonder na te denken. Smoleń heeft problemen om de bal te vangen. Smoleń probeert naar een medespeler te passen. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dusza probeert de bal aan de voet te houden. Pietrzykowski rent richting de bal. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki geeft de bal voor. Budnicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Służewski met een sublieme pass. Petikyan rent richting de bal. Petikyan passt de bal in één keer door. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak haalt uit met een fantastische trap. Kostecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Mapp met een sublieme pass. Smoleń controleert de bal met de borst. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski geeft de bal voor. Wach springt en kopt de bal. Kostecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Frydecki probeert de bal aan de voet te houden. Petikyan geeft een lange en hoge pass. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach draait met de bal, schiet en ... Kostecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Team6969 0:2

64e minuut.
Budnicki onderschept slim de pass. Leriotis geeft een hoge lob. Budnicki probeert naar een medespeler te passen. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... Davidovici bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Obel probeert naar een medespeler te passen. Solel kan de bal niet met de borst controleren. Służewski rent richting de bal. Solel verovert de bal door een tackle van achteren. Solel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Doeltrap. Susavila komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dusza is nu in balbezit. Frydecki rent richting de bal. Dusza onderschept slim de pass. Dusza geeft de bal voor. Obel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Berlangeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlangeri geeft een hoge lob. Inworp. Štírek met een snelle inworp. Solel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dusza verovert de bal door een tackle van achteren. Dusza passt de bal in één keer door. Leriotis rent richting de bal. Leriotis geeft een lange en hoge pass. Pietrzykowski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waryniol City 60%, Team6969 40%.
Waryniol City - Team6969 0:2