Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Giszowiec Katowice Granatowi
WSRSC Tactiek ccd gran
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen formidable


13e minuut.
Okusun onderschept slim de pass. Rengifo rent richting de bal. Okusun onderschept slim de pass. Okusun haalt uit met een fantastische trap. Cortés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Granatowi 1:0

17e minuut.
Okusun passt de bal zonder na te denken. Zapattini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basavilbaso. Zapattini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zapattini kan niet meer verder spelen. Mignona komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Pikuła passt de bal met de wreef. Basavilbaso onderschept slim de pass. Suchecki rent richting de bal. Floarea rent richting de bal. Floarea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mignona rent richting de bal. Mignona geeft de bal voor. Rengifo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keseroğlu is nu in balbezit. Keseroğlu haalt uit met een fantastische trap. Cortés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Saporito passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pasecinic de bal. Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu schiet op doel. Rengifo probeert de bal aan de voet te houden. Cortés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Granatowi 2:0

39e minuut.
Keseroğlu geeft de bal voor. Rengifo met een sublieme pass. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun onderschept slim de pass. Okusun haalt uit met een fantastische trap. Cortés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Granatowi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 48%, Granatowi 52%.
KS Giszowiec Katowice - Granatowi 3:0

49e minuut.
Basavilbaso is nu in balbezit. Basavilbaso geeft een lange en hoge pass. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun rent richting de bal. Okusun haalt uit met een fantastische trap. Cortés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okusun is nu in balbezit. Okusun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Grycan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycan geeft de bal voor. Moskała probeert de bal aan de voet te houden. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pikuła is nu in balbezit. Pikuła probeert naar een medespeler te passen. Keseroğlu rent richting de bal. Okusun is nu in balbezit. Okusun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Basavilbaso probeert naar een medespeler te passen. Pasecinic rent richting de bal. Pasecinic geeft een lange en hoge pass. Keseroğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Pasecinic de bal. Pasecinic probeert naar een medespeler te passen. Saporito probeert naar een medespeler te passen. Okusun is nu in balbezit. Okusun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Kapka de bal. Kapka geeft een lange en hoge pass. Tatai rent richting de bal. Bogarde onderschept slim de pass. Bogarde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 42%, Granatowi 58%.
KS Giszowiec Katowice - Granatowi 3:0