Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: RS SHARKS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 30282
RS SHARKS FC POLAR
modyfikacja Tactiek 532s
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
56.6 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten excellent
good Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Novo probeert naar een medespeler te passen. Klawon is nu in balbezit. Klawon geeft een hoge lob. Novo krijgt zijn hoofd ertegen. Turek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RS SHARKS - FC POLAR 1:0

8e minuut.
Buba verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Postigo is nu in balbezit. Pérez Postigo passt de bal in één keer door. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Patera passt de bal met de wreef. Tuczek speelt de bal door. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal haalt uit met een fantastische trap. Taler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Modan met de inworp. Pérez Postigo rent richting de bal. Pérez Postigo geeft een hoge lob. Novo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Turek bokst de bal weg. Paal!

25e minuut.
Rzeźniczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuczek met een sublieme pass. Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak geeft de bal voor. Widerski krijgt zijn hoofd ertegen. Taler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS SHARKS 54%, FC POLAR 46%.
RS SHARKS - FC POLAR 1:0

46e minuut.
Patera onderschept slim de pass. Patera speelt de bal door. Tuczek speelt de bal door. Widerski rent richting de bal. Widerski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Tuczek passt de bal in één keer door. Cymański onderschept slim de pass. Patera rent richting de bal. Patera geeft een hoge lob. Kowal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Patera rent richting de bal. Patera passt de bal zonder na te denken. Widerski rent richting de bal. Widerski haalt uit met een fantastische trap. Buba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kryszak speelt de bal door. Tuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Postigo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pérez Postigo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Giemsa geeft een lange en hoge pass. Modan is nu in balbezit. Tuczek verovert de bal door een tackle van achteren. Tuczek passt de bal zonder na te denken. Kowal heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gawkowski zal de hoekschop nemen. Kowal is nu in balbezit. Kowal haalt uit met een fantastische trap. Taler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RS SHARKS - FC POLAR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS SHARKS 50%, FC POLAR 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RS SHARKS - FC POLAR 1:1