Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: FC Gwiazda Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 27500
FC Gwiazda Eldoran
sss.. Tactiek Taktyka moja
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 57.1
uitstekend Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Grygo rent richting de bal. De Ruyter rent richting de bal. Grygo onderschept slim de pass. Grygo schiet op doel. Arismendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Biavaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Biavaschi passt de bal zonder na te denken. Raffin probeert naar een medespeler te passen. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ... Reyer bokst de bal weg.

21e minuut.
Bolgár speelt de bal door. Wright is nu in balbezit. Stochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko onderschept slim de pass. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Eldoran 1:0

29e minuut.
Orduz met een sublieme pass. Magaña met een sublieme pass. Grygo rent richting de bal. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Andrade raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kochański komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Kochański rent richting de bal. Kochański geeft een hoge lob. Genechten is nu in balbezit. Minh Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Trung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gwiazda - Eldoran 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 61%, Eldoran 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gwiazda - Eldoran 1:1

57e minuut.
Raffin met de inworp. Magaña probeert naar een medespeler te passen. Orduz probeert naar een medespeler te passen. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung schiet op doel. Arismendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
De Ruyter heeft problemen om de bal te vangen. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo is nu in balbezit. Grygo schiet op doel. Arismendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Kochański passt de bal in één keer door. Minh Trung heeft problemen om de bal te vangen. Minh Trung passt de bal in één keer door. Grygo kan de bal niet met de borst controleren. Grygo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Eldoran 1:2

70e minuut.
Gałecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gałecki met een sublieme pass. Raffin speelt de bal door. Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright haalt uit met een fantastische trap. Reyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Novak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acaiaba neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Mokry de bal onder controle te krijgen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gwiazda - Eldoran 2:2

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Stochino de bal onder controle te krijgen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wright. Orhun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Kochański probeert naar een medespeler te passen. Filipoiu geeft een lange en hoge pass. Biavaschi kopt de bal weg. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Minh Trung is nu in balbezit. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 55%, Eldoran 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gwiazda - Eldoran 2:2