Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy II Wisłok Rzeszów
352 Tactiek rpd1
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 48.2
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen solide
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso speelt de bal door. Kuterba onderschept slim de pass. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Quesada speelt de bal door. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso passt de bal in één keer door. Seedorf rent richting de bal. Seedorf schiet op doel. Sgarbi bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomczyk zal de hoekschop nemen. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kaferski rent richting de bal. Seedorf onderschept slim de pass. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:1

15e minuut.
Topszewski is nu in balbezit. Tomczyk onderschept slim de pass. Tomczyk geeft een hoge lob. Pérez Belloso is nu in balbezit. Pérez Belloso haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi bokst de bal weg. Seedorf heeft problemen om de bal te vangen. Seedorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:2

19e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal met de wreef. Centeno geeft een lange en hoge pass. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Geantă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso speelt de bal door. Klungelig pakt Seedorf de bal. Seedorf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Tomczyk probeert naar een medespeler te passen. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf met een sublieme pass. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:3

27e minuut.
Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada passt de bal zonder na te denken. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ... Sgarbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:4

35e minuut.
Lexotan met de inworp. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kaferski ... Strafschop! Pérez Belloso raakt geblesseerd tijdens het duel. Seedorf neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:5

38e minuut.
Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Seedorf de bal. Seedorf haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:6

39e minuut.
Kuterba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lexotan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 64%, Wisłok Rzeszów 36%.
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:6

48e minuut.
Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker verovert de bal door een tackle van achteren. Boschker passt de bal in één keer door. Seedorf is nu in balbezit. Seedorf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Tomczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byrt rent richting de bal. Boschker verovert de bal door een tackle van achteren. Boschker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf onderschept slim de pass. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso schiet op doel. Sgarbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:7

61e minuut.
Gordo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przybyś komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lexotan met een snelle inworp. Klungelig pakt Boschker de bal. Boschker geeft een lange en hoge pass. Seedorf maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:8

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Floriano de bal onder controle te krijgen. Lexotan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă is nu in balbezit. Lexotan onderschept slim de pass. Boschker geeft de bal voor. Sgarbi bokst de bal weg. Seedorf rent richting de bal. Seedorf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:9

70e minuut.
Quesada geeft een lange en hoge pass. Sgarbi probeert naar een medespeler te passen. Lexotan kopt de bal weg. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sgarbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:10

72e minuut.
Rogoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Geantă is nu in balbezit. Geantă passt de bal in één keer door. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Słonimski met een harde bal richting middenveld. Tomczyk kopt de bal weg. Seedorf is nu in balbezit. Seedorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Lexotan passt de bal met de wreef. Kuterba verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomczyk zal de hoekschop nemen. Seedorf kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Sgarbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Lexotan rent richting de bal. Lexotan geeft de bal voor. Klungelig pakt Pérez Belloso de bal. Pérez Belloso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:11

80e minuut.
Boschker bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker probeert naar een medespeler te passen. Seedorf rent richting de bal. Seedorf haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Boschker is nu in balbezit. Boschker passt de bal in één keer door. Tomczyk met een sublieme pass. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi bokst de bal weg. Seedorf is nu in balbezit. Seedorf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Seedorf rent richting de bal. Seedorf passt de bal zonder na te denken. Daar is Kaferski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mąkosza rent richting de bal. Mąkosza passt de bal zonder na te denken. Boschker probeert naar een medespeler te passen. Seedorf is nu in balbezit. Seedorf haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker rent richting de bal. Boschker passt de bal zonder na te denken. Seedorf rent richting de bal. Seedorf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 70%, Wisłok Rzeszów 30%.
GKS Tychy II - Wisłok Rzeszów 0:11