Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: Gdynia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10292
RB Gdynia FC Inter Morele
XcX Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten solid
good Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Puda rent richting de bal. Meazza verovert de bal door een tackle van achteren. Meazza probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dantas is nu in balbezit. Dantas geeft een lange en hoge pass. Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Trzeciak controleert de bal met de borst. Trzeciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Barrero is nu in balbezit. Jasharaj probeert naar een medespeler te passen. Dantas rent richting de bal. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Xəqani rent richting de bal. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani schiet op doel. Lubura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Klungelig pakt Dantas de bal. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Inter Morele 1:0

19e minuut.
Mureşanu met een sublieme pass. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Granda rent richting de bal. Granda geeft een hoge lob. Barrero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Widacha kopt de bal weg. Meazza rent richting de bal. Meazza geeft de bal voor. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Casillas probeert naar een medespeler te passen. Widacha is nu in balbezit. Widacha probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas geeft de bal voor. Trzeciak rent richting de bal. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Xəqani verovert de bal door een tackle van achteren. Jasharaj verovert de bal door een tackle van achteren. Jasharaj geeft een hoge lob. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel. Žigo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Widacha zal de hoekschop nemen. Casillas rent richting de bal. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Puda ... Strafschop! Trzeciak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trzeciak neemt zijn aanloop. Žigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Inter Morele 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 49%, FC Inter Morele 51%.
RB Gdynia - FC Inter Morele 2:0

46e minuut.
Oddi passt de bal zonder na te denken. Dantas speelt de bal door. González rent richting de bal. Trzeciak onderschept slim de pass. Trzeciak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Barrero rent richting de bal. Jasharaj rent richting de bal. Jasharaj geeft de bal voor. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Auguścik geeft de bal voor. Klungelig pakt Cossutti de bal. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Inter Morele 3:0

64e minuut.
Warszawski is nu in balbezit. Warszawski passt de bal zonder na te denken. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ... Žigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Inter Morele 4:0

69e minuut.
Widacha probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak is nu in balbezit. Met opzet legt Puda zijn tegenspeler op de grond. Puda krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Xəqani is nu in balbezit. Xəqani passt de bal zonder na te denken. Warszawski rent richting de bal. Barrero onderschept slim de pass. Barrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Oddi probeert naar een medespeler te passen. Warszawski rent richting de bal. Warszawski probeert naar een medespeler te passen. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Widacha met een snelle inworp. Casillas speelt de bal door. Puda is nu in balbezit. Meazza onderschept slim de pass. Meazza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dantas met een sublieme pass. Meazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meazza probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak schiet op doel. Žigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Inter Morele 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 42%, FC Inter Morele 58%.
RB Gdynia - FC Inter Morele 5:0