Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Giszowiec Katowice El Clasico CF
WSRSC Tactiek New3
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Pasieka passt de bal met de wreef. Cumerlotti is nu in balbezit. Cumerlotti passt de bal met de wreef. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cumerlotti speelt de bal door. Pasieka is nu in balbezit. Tatai speelt de bal door. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díaz Carabajo rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun passt de bal zonder na te denken. Semmler onderschept slim de pass. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Moskała de bal. Türmer verovert de bal door een tackle van achteren. Türmer probeert naar een medespeler te passen. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lenkei met een sublieme pass. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Tatai rent richting de bal. Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pasecinic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Semmler de bal. Semmler met een sublieme pass. Klungelig pakt Pasieka de bal. Pasieka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Tatai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz Carabajo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Türmer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Marcsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - El Clasico CF 0:1

45e minuut.
Díaz Carabajo rent richting de bal. Becla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Díaz Carabajo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Díaz Carabajo neemt de penalty, wat een uithaal! Marcsek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - El Clasico CF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 72%, El Clasico CF 28%.
KS Giszowiec Katowice - El Clasico CF 0:2

63e minuut.
Zambrano geeft een lange en hoge pass. Cumerlotti rent richting de bal. Pasecinic maakt een afschuwelijke overtreding. Pasecinic krijgt een gele kaart. Cumerlotti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cumerlotti kan niet meer verder spelen. Kokars komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pasieka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Becla de bal onder controle te krijgen. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - El Clasico CF 0:3

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aguilar Leiva komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Syarov met de inworp. Okusun rent richting de bal. Okusun probeert naar een medespeler te passen. Keseroğlu is nu in balbezit. Keseroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - El Clasico CF 1:3

80e minuut.
Temel geeft een hoge lob. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syarov. Syarov krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Saporito speelt de bal door. Pasecinic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zambrano de bal. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu draait met de bal, schiet en ... Nalbantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 54%, El Clasico CF 46%.
KS Giszowiec Katowice - El Clasico CF 1:3