Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: Granatowi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15587
Granatowi Klub Kokosa
ccd gran Tactiek ekstraMou
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 47.8
excellent Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen average


5e minuut.
Diggins geeft de bal voor. Tokarczuk kopt de bal weg. Kebab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ... Tylki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Derka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diggins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodzinski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tylki trapt de bal weg. Oziewicz kopt de bal weg. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ... Tylki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Klub Kokosa 1:0

18e minuut.
Rengifo geeft een lange en hoge pass. Iba Mohsen kopt de bal weg. Tosi is nu in balbezit. Tosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Keshedzhiev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diggins met een snelle inworp. Rodzinski is nu in balbezit. Rodzinski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 28%, Klub Kokosa 72%.
Granatowi - Klub Kokosa 1:0

51e minuut.
Soczyński met een sublieme pass. Daar is Kebab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ... Tylki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Klub Kokosa 2:0

53e minuut.
Łaszcz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kebab rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tosi. Tosi krijgt een gele kaart. Kebab is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łaszcz met een snel genomen vrije trap. Golvea bereikt de bal nog maar net als eerste. Golvea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Oziewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Oziewicz probeert naar een medespeler te passen. Derka is nu in balbezit. Rodzinski verovert de bal door een tackle van achteren. Rodzinski draait met de bal, schiet en ... Tylki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Özkelleci speelt de bal door. Sklarek rent richting de bal. Diggins begaat een overtreding. Diggins krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Iba Mohsen passt de bal in één keer door. Rodzinski is nu in balbezit. Met opzet legt Tokarczuk zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tokarczuk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Rodzinski de bal onder controle te krijgen. Sklarek speelt de bal door. Tosi is nu in balbezit. Tosi draait met de bal, schiet en ... Tylki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Diggins is nu in balbezit. Diggins passt de bal met de wreef. Rodzinski is nu in balbezit. Rodzinski haalt uit met een fantastische trap. Tylki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Guedes onderschept slim de pass. Guedes geeft een lange en hoge pass. Grycan is nu in balbezit. Berezovchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Berezovchuk draait met de bal, schiet en ... Cortés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Özkelleci probeert naar een medespeler te passen. Diggins bereikt de bal nog maar net als eerste. Diggins geeft een hoge lob. Tosi probeert de bal met de borst te controleren. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Tylki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 38%, Klub Kokosa 62%.
Granatowi - Klub Kokosa 2:0