Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: FC POLAR Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16682
FC POLAR FC Gwiazda
532s Tactiek sss..
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten formidable
excellent Passen adequate
outstanding Verdedigen very good


12e minuut.
Dolić rent richting de bal. Dolić passt de bal met de wreef. Bolgár is nu in balbezit. Bolgár passt de bal met de wreef. Biavaschi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De Ruyter met een sublieme pass. Biavaschi probeert naar een medespeler te passen. Raffin is nu in balbezit. Raffin geeft een lange en hoge pass. Poskrobko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tuczek onderschept slim de pass. Tuczek speelt de bal door. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Widerski is nu in balbezit. Widerski haalt uit met een fantastische trap. Arismendi bokst de bal weg.

26e minuut.
Arismendi trapt de bal weg van het doel. Raffin kopt de bal weg. Biavaschi speelt de bal door. Raffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffin geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Rzeźniczak de bal. Wright is nu in balbezit. Rzeźniczak maakt een afschuwelijke overtreding. Rzeźniczak krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Raffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffin passt de bal met de wreef. Wright is nu in balbezit. Wright haalt uit met een fantastische trap. Turek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC Gwiazda 0:1

42e minuut.
Raffin met de inworp. Klungelig pakt Biavaschi de bal. Rzeźniczak rent richting de bal. Biavaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Biavaschi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 56%, FC Gwiazda 44%.
FC POLAR - FC Gwiazda 0:1

46e minuut.
Grabski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gawkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu speelt de bal door. Widerski rent richting de bal. Widerski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De Ruyter geeft een lange en hoge pass. Grabski heeft problemen om de bal te vangen. Grabski geeft een hoge lob. Widerski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Raffin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biavaschi speelt de bal door. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Turek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC Gwiazda 0:2

62e minuut.
Gawkowski passt de bal met de wreef. Tuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczek geeft een hoge lob. Widerski rent richting de bal. Widerski haalt uit met een fantastische trap. Arismendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Deptuch de bal onder controle te krijgen. Rzeźniczak rent richting de bal. Bolgár begaat een overtreding. Bolgár krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Inworp. Rzeźniczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczek geeft een lange en hoge pass. Łoskot springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Raffin rent richting de bal. Raffin geeft een hoge lob. Dolić is nu in balbezit. Dolić geeft de bal voor. Raffin kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Tuczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuczek speelt de bal door. Filipoiu rent richting de bal. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Łoskot schiet op doel. Arismendi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 43%, FC Gwiazda 57%.
FC POLAR - FC Gwiazda 0:2