Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inter Morele GKS Tychy II
Normal Tactiek 352
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 35.3
solid Schieten good
adequate Passen average
good Verdedigen average


11e minuut.
Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba is nu in balbezit. Barrero verovert de bal door een tackle van achteren. Barrero haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - GKS Tychy II 1:0

22e minuut.
Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - GKS Tychy II 2:0

25e minuut.
Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt passt de bal zonder na te denken. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cossutti rent richting de bal. Przybyś verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyś passt de bal in één keer door. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - GKS Tychy II 2:1

35e minuut.
Nadolsky kopt de bal weg. Xəqani speelt de bal door. Barrero is nu in balbezit. Barrero haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Xəqani is nu in balbezit. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Xəqani is nu in balbezit. Kuterba rent richting de bal. Xəqani verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda geeft een hoge lob. Kuterba is nu in balbezit. Barrero onderschept slim de pass. Barrero haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Granda geeft een lange en hoge pass. Barrero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inter Morele 35%, GKS Tychy II 65%.
FC Inter Morele - GKS Tychy II 2:1

48e minuut.
Granda onderschept slim de pass. Granda geeft een lange en hoge pass. Daar is Barrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəqani rent richting de bal. Xəqani schiet op doel. Sgarbi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Granda geeft een hoge lob. Sgarbi probeert naar een medespeler te passen. Puda kopt de bal weg. Barrero rent richting de bal. Barrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cossutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossutti passt de bal met de wreef. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - GKS Tychy II 3:1

69e minuut.
González geeft de bal voor. Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero passt de bal in één keer door. Mąkosza controleert de bal met de borst. Mąkosza geeft een hoge lob. Žigo bokst de bal weg.

71e minuut.
Daar is Xəqani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Kuterba heeft problemen om de bal te vangen. Barrero rent richting de bal. Barrero draait met de bal, schiet en ... Sgarbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inter Morele 34%, GKS Tychy II 66%.
FC Inter Morele - GKS Tychy II 3:1