Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: Wisłok Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 19046
Wisłok Rzeszów RB Gdynia
rpd1 Tactiek XcX
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.4 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Warszawski is nu in balbezit. Wolanik probeert naar een medespeler te passen. Jasharaj geeft de bal voor. Casillas rent richting de bal. Casillas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pérez Belloso haalt uit met een fantastische trap. Jasharaj probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lexotan neemt de hoekschop. Pérez Belloso kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker begaat een overtreding. Widacha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casillas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dantas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Słonimski met een harde bal richting middenveld. Pérez Belloso kopt de bal weg. Lexotan probeert naar een medespeler te passen. Nadimi heeft problemen om de bal te vangen. Nadimi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk passt de bal in één keer door. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - RB Gdynia 1:0

35e minuut.
Wolanik met een sublieme pass. Lexotan is nu in balbezit. Lexotan passt de bal zonder na te denken. Pérez Belloso is nu in balbezit. Pérez Belloso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Boschker probeert naar een medespeler te passen. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk passt de bal in één keer door. Boschker bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker schiet op doel. Lubura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lexotan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nadimi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - RB Gdynia 2:0

43e minuut.
Jelonek geeft een hoge lob. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Nadimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi schiet op doel. Lubura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 35%, RB Gdynia 65%.
Wisłok Rzeszów - RB Gdynia 2:0

48e minuut.
Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha verovert de bal door een tackle van achteren. Widacha probeert naar een medespeler te passen. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas haalt uit met een fantastische trap. Słonimski bokst de bal weg. Dantas geeft de bal voor. Słonimski bokst de bal weg.

52e minuut.
Centeno passt de bal in één keer door. Orłowski rent richting de bal. Orłowski geeft een lange en hoge pass. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Meazza is nu in balbezit. Pérez Belloso verovert de bal door een tackle van achteren. Jasharaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pérez Belloso kopt de bal weg. Boschker rent richting de bal. Boschker passt de bal in één keer door. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk geeft de bal voor. Lubura bokst de bal weg.

64e minuut.
Tomczyk passt de bal in één keer door. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadimi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriano kan de bal niet met de borst controleren. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Słonimski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - RB Gdynia 2:1

72e minuut.
Centeno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Widacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Boschker is nu in balbezit. Boschker probeert naar een medespeler te passen. Jelonek probeert naar een medespeler te passen. Nadimi rent richting de bal. Nadimi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Widacha rent richting de bal. Widacha speelt de bal door. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak schiet op doel. Słonimski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisłok Rzeszów - RB Gdynia 2:2

86e minuut.
Słonimski met een harde bal richting middenveld. Widacha rent richting de bal. Met opzet legt Lexotan zijn tegenspeler op de grond. Lexotan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 49%, RB Gdynia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisłok Rzeszów - RB Gdynia 2:2