Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Clasico CF Wisłok Rzeszów
New3 Tactiek rpd1
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 48.8
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Boschker de bal onder controle te krijgen. Pasieka is nu in balbezit. Boschker begaat een overtreding. Boschker krijgt een gele kaart. Pasieka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Semmler wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pasieka is nu in balbezit. van Lingen onderschept slim de pass. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Clasico CF - Wisłok Rzeszów 1:0

26e minuut.
Daar is Díaz Carabajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Carabajo passt de bal met de wreef. Türmer rent richting de bal. Türmer geeft een lange en hoge pass. Pasieka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kokars geeft de bal voor. Inworp. Noodapera met een snelle inworp. Quesada is nu in balbezit. Quesada geeft de bal voor. Nalbantis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Díaz Carabajo rent richting de bal. van Lingen is nu in balbezit. Díaz Carabajo verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ... Słonimski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Clasico CF - Wisłok Rzeszów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Clasico CF 34%, Wisłok Rzeszów 66%.
El Clasico CF - Wisłok Rzeszów 2:0

50e minuut.
Pasieka is nu in balbezit. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka rent richting de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Díaz Carabajo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Floriano is nu in balbezit. Pasieka onderschept slim de pass. van Lingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka onderschept slim de pass. Pasieka schiet op doel. Słonimski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Clasico CF - Wisłok Rzeszów 3:0

70e minuut.
Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkei onderschept slim de pass. Lenkei met een sublieme pass. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel. Słonimski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Clasico CF - Wisłok Rzeszów 4:0

79e minuut.
Semmler neemt vlug de vrije trap. Díaz Carabajo kopt de bal weg. van Lingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Türmer kopt de bal weg. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada begaat een overtreding. Quesada krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Noodapera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokars is nu in balbezit. Pérez Belloso begaat een overtreding. Pérez Belloso krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Türmer kan de bal niet met de borst controleren. Türmer probeert naar een medespeler te passen. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap. Quesada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Türmer heeft problemen om de bal te vangen. Türmer geeft een lange en hoge pass. Daar is Floriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Semmler kopt de bal weg. Pasieka rent richting de bal. Quesada rent richting de bal. Pasieka onderschept slim de pass. Pasieka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Clasico CF 22%, Wisłok Rzeszów 78%.
El Clasico CF - Wisłok Rzeszów 4:0