Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy II Eldoran
352 Tactiek Taktyka moja
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 52.2
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Kochański is nu in balbezit. Kochański probeert naar een medespeler te passen. Grygo is nu in balbezit. Grygo draait met de bal, schiet en ... Sgarbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Eldoran 0:1

7e minuut.
Grygo is nu in balbezit. Minh Trung rent richting de bal. Grygo rent richting de bal. Grygo draait met de bal, schiet en ... Sgarbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Eldoran 0:2

12e minuut.
Grygo met een sublieme pass. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba is nu in balbezit. Minh Trung onderschept slim de pass. Minh Trung schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Eldoran 0:3

13e minuut.
Kaferski geeft een lange en hoge pass. Daar is Byrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu is nu in balbezit. Minh Trung onderschept slim de pass. Minh Trung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Orduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orduz geeft de bal voor. Klungelig pakt Grygo de bal. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stochino rent richting de bal. Stochino passt de bal met de wreef. Rogoveanu is nu in balbezit. Minh Trung onderschept slim de pass. Minh Trung schiet op doel. Sgarbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kochański rent richting de bal. Kochański met een sublieme pass. Grygo speelt de bal door. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Eldoran 0:4

21e minuut.
Kaferski rent richting de bal. Kaferski passt de bal met de wreef. Stochino met een sublieme pass. Minh Trung is nu in balbezit. Minh Trung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Eldoran 0:5

25e minuut.
Stochino speelt de bal door. Orduz heeft problemen om de bal te vangen. Orduz speelt de bal door. Grygo heeft problemen om de bal te vangen. Grygo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kochański rent richting de bal. Kochański passt de bal zonder na te denken. Grygo rent richting de bal. Grygo schiet op doel. Sgarbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Eldoran 0:6

34e minuut.
Nadolsky passt de bal in één keer door. Banovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Banovic geeft een lange en hoge pass. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sgarbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Magaña is nu in balbezit. Magaña geeft een hoge lob. Minh Trung is nu in balbezit. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mąkosza geeft een lange en hoge pass. Kuterba rent richting de bal. Minh Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... Sgarbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Eldoran 0:7

40e minuut.
Orduz speelt de bal door. Grygo heeft problemen om de bal te vangen. Grygo passt de bal in één keer door. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung schiet op doel. Sgarbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Grygo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grygo probeert naar een medespeler te passen. Minh Trung is nu in balbezit. Minh Trung schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuterba de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 80%, Eldoran 20%.
GKS Tychy II - Eldoran 0:7

48e minuut.
Kaferski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orduz met de inworp. Grygo geeft een hoge lob. Minh Trung springt en kopt de bal. Sgarbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Orhun passt de bal zonder na te denken. Stochino met een sublieme pass. Kochański speelt de bal door. Minh Trung is nu in balbezit. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... Sgarbi bokst de bal weg.

51e minuut.
Rogoveanu rent richting de bal. Minh Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Trung met een sublieme pass. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Stochino rent richting de bal. Stochino geeft een hoge lob. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... Sgarbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Eldoran 0:8

62e minuut.
Kochański heeft problemen om de bal te vangen. Kochański speelt de bal door. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Eldoran 0:9

64e minuut.
Szmal met een sublieme pass. Kaferski rent richting de bal. Orduz verovert de bal door een tackle van achteren. Orduz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Eldoran 0:10

66e minuut.
Magaña met een sublieme pass. Klungelig pakt Orduz de bal. Orduz passt de bal met de wreef. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Stochino passt de bal met de wreef. Kochański is nu in balbezit. Kochański speelt de bal door. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Szmal geeft een lange en hoge pass. Orduz kopt de bal weg. Minh Trung heeft problemen om de bal te vangen. Grygo is nu in balbezit. Grygo haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mąkosza met de inworp. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Minh Trung de bal. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... Sgarbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Magaña geeft de bal voor. Banovic controleert de bal met de borst. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo is nu in balbezit. Grygo schiet op doel. Sgarbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña geeft de bal voor. Kuterba rent richting de bal. Minh Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Trung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 67%, Eldoran 33%.
GKS Tychy II - Eldoran 0:10