Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: Gdynia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16482
RB Gdynia FC Gwiazda
XcX Tactiek sss..
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 55.5
uitmuntend Schieten uitmuntend
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


7e minuut.
De Ruyter met een sublieme pass. Ribadeneira is nu in balbezit. Ribadeneira passt de bal in één keer door. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames draait met de bal, schiet en ... Arismendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Capek heeft problemen om de bal te vangen. Capek geeft de bal voor. Gałecki kopt de bal weg. Košara bereikt de bal nog maar net als eerste. Košara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Poskrobko is nu in balbezit. Jasharaj rent richting de bal. Dolić onderschept slim de pass. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Gwiazda 0:1

16e minuut.
Jelonek geeft een hoge lob. Košara rent richting de bal. Košara met een sublieme pass. Galdames rent richting de bal. Galdames schiet op doel. Arismendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De Ruyter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ribadeneira met de inworp. Simplício geeft een lange en hoge pass. Košara maakt een snoekduik en kopt de bal. Arismendi bokst de bal weg.

22e minuut.
Gałecki rent richting de bal. Košara verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Auguścik zal de hoekschop nemen. Košara krijgt zijn hoofd ertegen. Arismendi bokst de bal weg.

25e minuut.
Wright onderschept slim de pass. Wright probeert naar een medespeler te passen. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Gwiazda 0:2

25e minuut.
Daar is Galdames, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdames probeert naar een medespeler te passen. Hart speelt de bal door. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wright passt de bal met de wreef. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski passt de bal met de wreef. Raffin rent richting de bal. Raffin geeft een lange en hoge pass. Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Gwiazda 0:3

34e minuut.
Biavaschi passt de bal zonder na te denken. Dolić met een sublieme pass. Hart verovert de bal door een tackle van achteren. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko draait met de bal, schiet en ... Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raffin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright draait met de bal, schiet en ... Rossiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu passt de bal zonder na te denken. Dolić probeert naar een medespeler te passen. Wright is nu in balbezit. Wright haalt uit met een fantastische trap. Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Genechten geeft een lange en hoge pass. Jasharaj is nu in balbezit. Wright onderschept slim de pass. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gałecki onderschept slim de pass. Gałecki passt de bal met de wreef. Jasharaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright onderschept slim de pass. Wright draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 57%, FC Gwiazda 43%.
RB Gdynia - FC Gwiazda 0:3

56e minuut.
Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício passt de bal in één keer door. Košara rent richting de bal. Košara draait met de bal, schiet en ... Arismendi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Gwiazda 1:3

60e minuut.
Jelonek controleert de bal met de borst. Ribadeneira is nu in balbezit. Ribadeneira geeft de bal voor. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames schiet op doel. Arismendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Ribadeneira neemt de hoekschop. Klungelig pakt Košara de bal. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames draait met de bal, schiet en ... Arismendi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Gwiazda 2:3

62e minuut.
Biavaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi probeert naar een medespeler te passen. Ribadeneira bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ribadeneira de bal. Ribadeneira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Košara rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RB Gdynia - FC Gwiazda 3:3

66e minuut.
Biavaschi passt de bal zonder na te denken. Raffin rent richting de bal. Raffin passt de bal zonder na te denken. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wright kopt de bal weg. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko passt de bal in één keer door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Vasilev geeft de bal voor. Auguścik is nu in balbezit. Auguścik passt de bal in één keer door. Galdames rent richting de bal. Galdames haalt uit met een fantastische trap. Arismendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Genechten geeft een hoge lob. Biavaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi met een sublieme pass. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 54%, FC Gwiazda 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RB Gdynia - FC Gwiazda 3:3