Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: Cieput
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 29578
Kajoza RKS Radomiak Radom 1910
chaos4-1 Tactiek sokmysok
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 51.9
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ghyse verovert de bal door een tackle van achteren. Kammerer rent richting de bal. Kammerer passt de bal met de wreef. Sidro rent richting de bal. Sidro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - RKS Radomiak Radom 1910 1:0

12e minuut.
Kilikevich met de inworp. Wilk geeft de bal voor. Sidro rent richting de bal. Sidro schiet op doel. Dušek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - RKS Radomiak Radom 1910 2:0

16e minuut.
Kilikevich rent richting de bal. Kilikevich geeft een lange en hoge pass. Wilk rent richting de bal. Wilk geeft de bal voor. Sidro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - RKS Radomiak Radom 1910 3:0

18e minuut.
Ghyse is nu in balbezit. Sidro verovert de bal door een tackle van achteren. Sidro passt de bal in één keer door. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Hóman is nu in balbezit. Hóman geeft een lange en hoge pass. Raicu is nu in balbezit. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk probeert naar een medespeler te passen. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - RKS Radomiak Radom 1910 4:0

29e minuut.
Kammerer rent richting de bal. Kammerer geeft een hoge lob. Wilk kopt de bal weg. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Ghyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro onderschept slim de pass. Sidro met een sublieme pass. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sidro kopt de bal weg. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich passt de bal met de wreef. Wilk rent richting de bal. Wilk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kilikevich passt de bal zonder na te denken. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirković krijgt een gele kaart. Wilk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kilikevich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sidro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - RKS Radomiak Radom 1910 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajoza 42%, RKS Radomiak Radom 1910 58%.
Kajoza - RKS Radomiak Radom 1910 5:0

49e minuut.
Kilikevich passt de bal in één keer door. Šalamoun geeft de bal voor. Wilk rent richting de bal. Wilk draait met de bal, schiet en ... Dušek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - RKS Radomiak Radom 1910 6:0

60e minuut.
Balboa is nu in balbezit. Zachopoulos onderschept slim de pass. Zachopoulos passt de bal met de wreef. Sidro is nu in balbezit. Sidro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kilikevich geeft de bal voor. Ryland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro draait met de bal, schiet en ... Dušek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - RKS Radomiak Radom 1910 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajoza 39%, RKS Radomiak Radom 1910 61%.
Kajoza - RKS Radomiak Radom 1910 7:0