Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: Cieput
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31447
Kajoza ac haratacze
chaos4-1 Tactiek na nich
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Hóman onderschept slim de pass. Komlov is nu in balbezit. Justus is nu in balbezit. Justus schiet op doel. Binyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - ac haratacze 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Wilk de bal. Sidro rent richting de bal. Zachopoulos is nu in balbezit. Wilk rent richting de bal. Wilk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Anh Trưởng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kajoza - ac haratacze 1:1

15e minuut.
McClean heeft problemen om de bal te vangen. Zachopoulos rent richting de bal. Zachopoulos passt de bal in één keer door. Šalamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalamoun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anh Trưởng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Fiutowski heeft problemen om de bal te vangen. Wilk is nu in balbezit. Šalamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk is nu in balbezit. Wilk geeft een lange en hoge pass. Anh Trưởng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajoza 50%, ac haratacze 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kajoza - ac haratacze 1:1

56e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk passt de bal met de wreef. Sidro rent richting de bal. Sidro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - ac haratacze 2:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siccardo komt het veld opgelopen. Weler komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Kammerer met de inworp. Zachopoulos rent richting de bal. Zachopoulos geeft een lange en hoge pass. Sidro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Šalamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalamoun passt de bal in één keer door. Sidro is nu in balbezit. Sidro schiet op doel. Anh Trưởng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - ac haratacze 3:1

77e minuut.
Jerez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajoza 44%, ac haratacze 56%.
Kajoza - ac haratacze 3:1